Digidexo.com

Hvordan bruke Acai Berry for Weight Loss

Hvordan bruke Acai Berry for Weight Loss


Jeg lærte av en ny superfood kalt acai berry som brukes for vekttap. Siden jeg er alltid skeptisk til store vekttap krav fra enkelte selskaper, bestemte jeg meg for å gjøre noen undersøkelser før jeg faktisk hoppet om bord.

Dommen? Jeg har oppdaget at acai berry er fylt med vitaminer og mineraler som kan hjelpe i vekttap, bygge muskler og øke den totale energi-og er rik på antioksidanter, fettsyrer, fiber og andre plantestoffer som kan øke din helse.

Jeg tror ikke at acai bær holde en "magisk nøkkel" som vil hjelpe deg å gå ned i vekt, men det vil bidra til å gjøre kroppen frisk. Når kroppen din er sunn og velbalansert, vil det være lettere å nå din perfekte vekt.

Hvordan bruke Acai Berry for Weight Loss

kjøpe ferske, frosne eller tørkede acai bær hvis du kan finne dem. Eller du kan kjøpe dem i dette skjemaet på nettet. Siden det er en næringsrik mat, kan du lage mat med den og legge den til dine favorittoppskrifter. Det fungerer godt som en frokostblanding pålegg, i granola, smoothies, yoghurt, på lav-fett iskrem og i ting som muffins og informasjonskapsler (så lenge de er lite fett).

finne acai i form av en flytende ekstrakt. Fordelen med å ta acai i dette skjemaet er at næringsstoffene vil være super konsentrert. Også, hvis du bor i et klima hvor acai bær ikke vokser, kan dette være en god måte å få det så frisk og konsentrert som mulig.

Ta acai i kapselform. Kapsler er bra hvis du ønsker å ta acai så enkelt som mulig og fortsatt motta fordelene. Hvis du gjør det til en del av din daglige vitamin og mineral diett vil det være lettere å ta det konsekvent.

Hint

  • Følge et sunt kosthold og trening for å bruke acai for vekttap i den mest fordelaktige måten.
  • Forskere har funnet noen bevis for at acai bær inneholder noe hemmelig til vekttap. Det er imidlertid rikt på anti-oksidanter så spise Acai Berry som en del av en godt balansert kosthold kan hjelpe deg å avverge stress, og beskytte cellene.
  • Kontakt legen din for å sikre at det er OK for deg å ta acai.