Digidexo.com

Hvordan brenne nok kalorier for å miste vekt

Hvordan brenne nok kalorier for å miste vekt


De fleste vil gjøre cardio trening for å brenne kalorier, men vi trenger å vite er dette den beste måten å gå ned i vekt og forbrenne fett. Å gjøre en 30 minutters cardio trening er bra, men gjør en 10 minutters vekttrening trening er bedre.

Hvordan brenne nok kalorier for å miste vekt

Studier viser at bruk av en vekt programmer eller intervaller kan brenne fett 3 ganger så rask som gjør en cardio trening. Dette er viktig fordi de fleste av oss er begrenset på tid og vi ønsker å forbrenne fett, slik at vi kan gå ned i vekt, men vi ønsker å gjøre det i løpet av kort tid.

Det store problemet med å telle kalorier på en tredemølle er at det kan være unøyaktig og også hvis du forbrenner 300 kalorier det tapper kroppen for energi og kroppen din vil ønske å spise, men problemet er at du kan spise som 300 + på bare en powerbar eller jamba juice.

Det er alltid getter å få en god treningsøkt med vekter fordi de vil ikke bare bur fett, men de vil få deg tome også. Du ønsker også å sørge for at du spiser riktig mat fordi hvis du trene så du går til buffeen etter hver trening så er du virkelig beseiret formålet, og du vil ha en vanskeligere tid å miste vekt.

Det er viktig å finne en diett plan som fungerer for deg, fordi alle er forskjellige, og hver plan vil ha en annen innvirkning på en persons evne til å gå ned i vekt. Det er alltid viktig å se på en diett plan som en livsstilsendring så det vil gjøre planen mye enklere å følge.