Digidexo.com

Hvordan ta små steg for å miste vekt

Hvordan ta små steg for å miste vekt


Hvis du sliter med vektproblemer, er du ikke alene. Ifølge National Center for Health Statistics, mer enn 66 prosent av amerikanerne over 20 år er overvektige og 32 prosent lider av fedme. En av de viktigste grunnene til at folk mislykkes på vekttap forsøk er at de fleste tar på en "alt eller ingenting"-mentalitet. Når de bommer på mål, de bare kaste inn håndkleet. Nye vaner tar tid å ta tak. Ved å ta små skritt mot målet ditt, vil du gi deg selv en sjanse til å virkelig forandre fra innsiden og ut. Følgende trinn vil hjelpe deg å nå ditt hovedmål.

Hvordan ta små steg for å miste vekt

•  Start med å legge noe til kosthold heller enn å ta noe bort. For eksempel legge til to eller tre porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen til det du allerede spiser. Dette vil hjelpe deg begynne å bli sunnere uten å føle som om du frata deg av noe. Hold på med dette i minst en uke før du gjør noen andre endringer.

Drikk et glass vann før hvert måltid eller snack. Igjen, vil denne babyen trinnet hjelpe deg vedta en ny, sunn vane uten å gi noe opp eller følelsen som du nekter deg selv noe.

Legg igjen en matbit - eller om lag 5 prosent - av noe du spiser. Ved å gjøre dette vil du begynne å kutte kalorier uten å sulte deg selv. Hvis du spiser 2000 kalorier om dagen, kan dette spare deg 700 kalorier hver uke.

Finn en måte hver dag for å flytte bare litt mer enn vanlig. Hvis du vanligvis søke en parkeringsplass nær inngangsdøren til butikken, parkere lenger ut i mye. Mens du venter i kø i banken, gjør kalv reiser ved å stå opp på tips-tærne og deretter gå ned igjen. Klem setemuskler på alle røde lys. Du trenger ikke å løpe maraton, i hvert fall ikke med en gang.

Begynn å lage erstatninger for maten du normalt gjør, men gjør det i trinn. For eksempel, hvis du alltid drikke helmelk, sdrop ned til 2 prosent. Når det blir "normal" til deg, gå ned til 1 prosent, og så videre. Bytte fra hvitt brød til høyere fiber hvitt brød før du bytter til hvete. Se etter matvarer som har sunnere erstatninger og komme opp med måter du kan endre i trinn.

Hint

  • Planlegging er nøkkelen. Hvis du venter til du er skrubbsulten til å spise noe og ikke ha et måltid eller mellommåltid planlagt, du er mye mer sannsynlig å hente noe usunt.
  • Ikke gi opp. Hvis du ga opp å gå bare fordi du falt ned én eller to ganger når lære som en baby, din mor ville fortsatt være å skyve deg rundt i en barnevogn.