Digidexo.com

Hvordan å miste fett med yoghurt

En fersk studie utført av International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism, ble det fastslått at yoghurt gjort en forskjell i mengden av fett tap på kvinner. Sammenlignet med placebogruppen, ble yoghurt spising gruppe å spise et høyere antall kalorier, men å miste vekt på en raskere hastighet. Hold lesing for å lære hvordan du kan innlemme gode smaker yoghurt i kosten din for å få fart på fett tap.

Hvordan å miste fett med yoghurt

•  Spis tre porsjoner med yoghurt daglig. Kvinnene i studien var å spise tre servering av yoghurt daglig; spise en yoghurt med hvert måltid, eller mellom måltidene som snacks, vil hjelpe tilfredsstille sult, og få den fettforbrenning effekt.

Som det fremgår ovenfor, kvinnene i studien som var å spise tre porsjoner med yoghurt daglig faktisk hadde et høyere kaloriinntak og var fortsatt miste vekt. Hvis du skulle erstatte omtrent 300 kalorier av din diett med de tre porsjoner med yoghurt, ville vekttap komme enda raskere.

innse hvor relativt liten en porsjon yoghurt er; Dette yoghurt diett er ikke en gratis for alle når det gjelder porsjoner. Sørg for at du holder moderering en del av din fettforbrenning plan og vekttap vil følge.

Legg til en øvelse komponent til fett tap og kosthold plan og du vil bare øke frekvensen av vekttap. Exercise forstørrer effekten av enhver sunn diett endring, og yoghurt dietten er ikke noe unntak.

Hint

  • Alltid snakke med legen din før du starter en diett eller trening plan.