Digidexo.com

Hvordan ta Relacore

Dietten supplement Relacore er utformet for å angripe magen fett når dieters ta to piller tre ganger per dag med et glass vann. Men Internett oppslagstavler viser at så mange forbrukere som priser Relacore, det synes å være like mange som klager over bivirkninger som gjorde dem slutte å ta den. Hvis du ønsker å prøve supplement, holde disse punktene i tankene.

Hvordan ta Relacore

•  Ta kontakt med legen din før du begynner å Relacore. Tillegget er ikke ment for gravide kvinner eller de som ammer. Også, hvis du tar reseptbelagte legemidler eller har en eksisterende medisinsk tilstand, kan Relacore ha en skadelig interaksjon eller forverre helsen.

Monitor hvordan kroppen din reagerer på Relacore. Noen mennesker vil ikke oppleve bivirkninger. Andre har klaget over ulike aliments - fra diaré, kvalme, hodepine og oppkast til uberegnelig blodtrykk og tap av sexlyst - fra dag én. Slutt å ta Relacore hvis du føler ubehag eller syk.

Start ut sakte. Maksimal anbefalt dose for Relacore er to tabletter tre ganger per dag. Begynn regime med mindre enn det; for eksempel ta en pille om morgenen og en om kvelden, og se hvordan kroppen din reagerer på at for en uke.

Ta Relacore med mat. Forbruker en supplement på tom mage kan gjøre det vanskeligere for noen menneskers kropper til å tilegne seg den.

Evaluer din vekt-tap fremgang. Hvis du er fornøyd med hvordan vekten kommer av med en redusert dose av Relacore, holde seg til dette beløpet. Hvis du tolerer det godt, men er ikke å miste vekt til en rimelig rente (to pounds per uke maks), gradvis øke dosen til maksimalt over en periode på et par uker.