Digidexo.com

Behandlinger for Worms hos barn

Behandlinger for Worms hos barn


Parasitt orm infeksjoner er vanlige hos barn. De fleste barn blir smittet ved å komme i kontakt med andre infiserte barn eller ved uhygieniske praksis, for eksempel å spise mat fra bakken eller ved å konsumere forurenset mat eller drikke. Pinworms er den vanligste ormen infeksjon. De er preget av små hvite ormer som er omtrent en centimeter lang. Tegn på at barnet ditt kan ha ormer inkluderer kløe nær baken eller kjønnsorganer, feber, diaré, oppkast, irritabilitet og tilstedeværelse av ormer i sin avføring. De fleste ormer lever i tarmen, og de bruker mye av næringsstoffene, frata kroppen av næring som den trenger for å være sunn.

Reseptbelagte legemidler

Ta et anthelmintikum, anti-parasittiske medikament foreskrevet av legen din for å behandle ormer. Denne medisinen kan komme i form av en pille eller flytende løsning. En andre kurset er vanligvis nødvendig to uker senere for å sikre at alle ormer blir drept fordi det kan ta opptil to uker for nye ormer til å klekke ut eggene. I noen tilfeller kan hele familier trenger å bli behandlet for å redusere risikoen for tilbakevendende infeksjon. Kontakt legen din for å finne den mest effektive kurs for behandling.

Naturlig rettsmidler

Kokos er den mest effektive hjem rette for alle typer innvollsorm, ifølge hjem rettsmidler for deg. De anbefaler 1 ss. av nykvernet kokos under frokosten, etterfulgt av 1 til 2 oz. av lakserolje blandet med 8,5 til 13 oz. lunkent vann etter tre timer. Andre rettsmidler foreslått er å spise en liten kopp revet gulrot hver morgen og sette fersk hvitløk fedd i skoene og vandre rundt og la hvitløk olje inn i blodbanen gjennom føttene.

Endre sengetøyet

Endre sengetøy og vask i ekstremt varmt vann alle tepper, håndklær, vaskekluter og klær som barnet bærer. Ikke la barnet ditt til å dele en seng eller klær med noen før han er ferdig med behandling og er herdet fra ormer.

Forhindre reoccurance

Når ormer har blitt behandlet, er det viktig å avbryte atferd som kan ha bidratt til orminfeksjonen å unngå å få ormer igjen. Lær barnet ditt å vaske hendene hele dagen, spesielt etter å gå på toalettet og klappe dyr. Minn barnet ditt ikke å sette ting i munnen, særlig hvis gjenstandene har vært på gulvet. Bare drikke rent vann og begrense eksponering for rått kjøtt.