Digidexo.com

Tegn på Møtende Blindtarmbetennelse

Blindtarmbetennelse er en infeksjon og inflammasjon i appendix, som er et lite fingerlignende stykke vev festet til tykktarmen og i nedre høyre del av magen. Tidlige tegn på møtende blindtarmbetennelse er ofte feilaktig som symptomer på andre plager, og symptomene varierer fra person til person. Det er imidlertid noen klassiske symptomer som er typisk for de fleste tilfeller av blindtarmbetennelse.

Funksjoner

Selv om smerte er en vanlig indikasjon på møtende blindtarmbetennelse, ofte føles det i motsetning til noen smerte tidligere har opplevd. Den innledende ubehag kan ikke være stor, men det er en følelse av at noe er galt. Vaghet av symptomer fører ofte folk til å avfeie dem som uviktig.

Smerte

Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, den vanligste symptomet på motgående blindtarmbetennelse er magesmerter. Smerten begynner vanligvis plutselig som en kjedelig verke eller følelse av ubehag rundt navlen området. Smerten beveger seg gradvis til den nedre høyre del av magen og blir mer intens i løpet av noen timer. Området hvor smerte settles kan føles ømt ved berøring og risting som turgåing, hoste eller nysing kan gjøre vondt verre.

Betraktninger

The Mayo Clinic advarer at plasseringen av smerter forårsaket av blindtarmbetennelse kan variere fra person til person, avhengig av alder og plasseringen av vedlegg. Små barn og gravide kvinner er mer sannsynlig å oppleve smerter i andre valutaer enn nedre høyre del av magen områder.

Digestive Ubehag

En annen veldig vanlig tegn på på kommende blindtarmbetennelse er generell fordøyelsesbesvær. Det kan være forstoppelse og følelsen av at en avføring vil lette ubehag. Manglende evne til å passere gass er vanlig, forårsaker en oppblåst følelse. Noen mennesker opplever diaré i stedet for forstoppelse.

Andre vanlige symptomer

Et par timer etter den første smerten av blindtarmbetennelse begynner, utvikler ofte en lavgradig feber. Det er grunn til kroppen prøver å bekjempe infeksjonen. Som infeksjonen sprer seg og forsterkes, kan magen bli hovne og føles stram. Mange mennesker opplever kvalme og oppkast med en on-coming blindtarmbetennelse angrep, og tap av appetitt er vanlig.

Advarsel

Tegnene på på kommende blindtarmbetennelse bør ikke ignoreres eller avvises. Hvis symptomene er venstre ubehandlet, kan tillegget sprekke og føre til alvorlige komplikasjoner. Blindtarmbetennelse kan også være livstruende.