Digidexo.com

Ayurvedisk medisin Liver Cleanse

Ayurvedisk medisin lever renser omfatter bruk av urter, frukt og fruktjuicer, olivenolje og salt for å rense leveren av giftig avfall og steiner som er rane kroppen av helse og vitalitet.

Teorier / Spekulasjoner

Ayurvedisk medisin utøvere tror at leveren er kroppens "sete for ild." Når dette setet for brann er betent, må det være "satt ut" for å unngå alvorlige helsemessige konsekvenser for kroppen.

Funksjon

Ayurvedisk medisin leveren renser fjerne giftig avfall samt lever- og galleblæren steiner som hindrer nærings assimilering og frigjøre energi.

Typer

Det finnes mange forskjellige indiske medisinen leveren renser på markedet. Hjem ayurvedisk leveren renser kan også gjøres ved hjelp av vanlige kjøleskap og pantry elementer.

Time Frame

Ayurvedisk lever renser begynne å jobbe i løpet av timer for å bli fordøyd. For å oppnå optimale resultater, er seks til åtte ayurvedisk lever renser anbefales.

Potensial

Utføre ayurvedisk medisin lever renser kan resultere i reduksjon av forstoppelse, kvalme, tann og tannkjøtt problemer og høyt kolesterol. Bruken av ayurvedisk medisin lever renser kan også hjelpe i vektreduksjon.