Digidexo.com

Ting å spise når Bruke Acai Berry

Mens du tar noen diett supplement, er det viktig å konsumere sunn mat å benytte maksimal effekt av supplement. Dette gjelder for Acai Berry supplement. Acai Berry er en liten frukt som inneholder antioksidanter, aminosyrer, fiber, jern, omega fettsyrer og kalium. For å få maksimal effekt av frukten, spise en balansert diett som består av grønnsaker, frukt og magre proteiner. Enten du er forbruker acai som en frossen frukt, flytende ekstrakt eller i form av tørkede bær, kan du ta den med i en rekke retter.

Grønnsaker og frukt

For å fokusere hovedsakelig på en fiber-rik fatet, lage en wok rask middag med acai bær, ananas og andre grønnsaker. Vegetabilske medleyer og fruktsalater er også en god måte å skape en super-sunt måltid og innlemme disse bær i kostholdet ditt. Salater til lunsj er raske og enkle å tilberede. Legg til et nummer av frisk frukt og rå grønnsaker, som for eksempel squash, spinat, tomater, brokkoli, reddiker, til acai bær. Du kan også dampe grønnsakene lett, grill dem eller røre-steke dem.

Lean Protein

Lag en velsmakende smoothie ved å legge acai bær i vanlig gresk yoghurt strødd med frø og nøtter. Bruk acai bær ekstrakt for glass grillet fisk eller helle over egge tofu. Bean suppe er også et godt alternativ for å bruke acai berry flytende ekstrakt. Som bønner er pakket med uløselig fiber, kan de holde deg full og kan lett bli byttet ut med fjærkre og kjøtt.

Fettfattig yoghurt er rik på kalsium, kalium og proteiner som kan gjøres enda sunnere med acai bær. Sunne mengder protein kan fås fra nøtter sammen med antioksidanter og fiber fra acai bær. Cashewnøtter, peanøtter, macadamia mutter eller mandler kan pares med tørket acai bær som snacks, eller å legge smak til frokostblandinger, salater og desserter.

Helkorn

Acai bær legge til en saftig smak til korn retter som havregryn eller ris pilaf. Siden acai bær er så allsidig, kan du legge dem inn hele korn medleyer som består av bygg, quinoa, havre, villris, bokhvete og hirse. Prøv å legge dem inn i bakevarer som kjeks, muffins, brød og kaker til å høste maksimal nytte av fiber og antioksidanter til stede i frukten.