Digidexo.com

Olmifon bivirkninger

Olmifon går under fellesnavnet Adrafinil. Det er en stimulant og et antidepressivt medikament i en ny klasse av medikamenter som er nevnt som smarte drugs - eugeroics - noe som betyr god opphisselse. Olmifon arbeider for å forbedre og forsterke kjemikalier i hjernen til å skjerpe mental fokus og årvåkenhet. Olmifon er godkjent i mange europeiske land for å behandle narkolepsi, en kronisk søvnforstyrrelse som fører til overdreven dagtid og katapleksi eller plutselig og ekstrem muskelsvakhet.

Funksjon

Ifølge Smart-drugs.net, "Omlifon bidrar til å forbedre hjernens kjemiske prosesser uten å påvirke hjertefrekvensen eller press." Olmifon øker energi, konsentrasjon og hukommelse og fokus. Den har en stimulerende effekt på stille, reservert og passive individer gjør dem mer åpen, aktiv og utadvendt. Ifølge Biogenesis-antiaging.com, er Olmifon en psycotonic produkt. Det anbefales for eldre pasienter som har problemer med å være på vakt og som lider av en generell nedbremsing av mental aktivitet.

Side Effects

De fleste pasienter vil tolerere Olmifon godt kan imidlertid visse bivirkninger oppstår. Disse inkluderer hodepine, magesmerter, eller følelser av indre spenning sammen med hudirritasjon. Langvarig bruk av Olmifon kan føre til forhøyede lever- og nyreenzymer. Ved langtidsbehandling en baseline leverfunksjonstest bør gjøres etterfulgt av en lesning på tre måneder og deretter ved måneders intervall seks.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger er forbigående og forsvinner vanligvis når kroppen har tilpasset seg kontinuerlig behandling med medisiner. Disse bivirkningene inkluderer forvirring, uro og aggressivitet. I tillegg kan du føle deg nervøs eller opplever humørsvingninger.

Forholdsregler

Pasienter som tar Olmifon som lider med epilepsi bør diskutere dette med legen sin for å være sikker på at deres anti-konvulsiv medisinering behandlingen virker effektivt. Vær oppmerksom på at Olmifon har bare blitt testet på eldre pasienter. I tillegg inneholder Olmifon en aktiv ingrediens som kan avsløre et positivt resultat i dopingtester for idrettsutøvere.

Advarsel

Diskuter din medisinske historie med legen din, inkludert eventuelle medisiner du tar, og eventuelle allergier du måtte ha. Det er viktig å diskutere noen hatt epilepsi, nyre- eller leverproblemer. Som med alle medisiner holde Olmifon på et trygt sted, og utilgjengelig for barn.