Digidexo.com

Pollenallergi Cures

Pollenallergi er en tilstand der en person lider av symptomer som er direkte forårsaket av pollen fra ulike ugress, trær og gress. Det finnes flere kurer for pollen allergi symptomer, selv om det er ingen kur for sin direkte årsak ennå, ifølge en rapport om Allergi Be Gone nettside. Behandlingstilbud varierer fra medisiner, alternative behandlingsformer og et forsøk på å hindre pollen eksponering helt.

Medisiner og Allergi Shots

Antihistaminer lindrer histamin problemer som forårsaker pollen allergi symptomer som overflødig slimete, nasal hevelse, nysing og kløe i øyne, nese og svelg. Bivirkninger kan være en mangel på årvåkenhet og døsighet.

Kortikosteroider reduserer slimete buildup og nasal betennelse som er forårsaket av pollen allergi. Den leveres i form av en nesespray og kan føre til halsen å bli sår eller tørre, og nesegangene for å brenne hvis den ikke brukes som anvist.

Kromolynnatrium er en langsiktig resept nesespray som hindrer frigjøring av histamin. Sprayen ikke forårsake døsighet som andre allergi medisiner gjør.

Nasale decongestants er over-the-counter spray som bidrar til å fjerne blokker nasal passasjer ved å redusere hevelse og overflødig slimproduksjon. Langvarig bruk kan faktisk gjøre problemene verre, så bruk nese decongestants bare som en rask lindring metode for herding pollen allergi symptomer.

Når medisiner ikke er tilstrekkelig på egen hånd å avlaste pollen allergi symptomer, kan en lege anbefaler at en pasient får allergivaksinering å bygge opp immunitet til den bestemte typen pollen de er allergisk mot. Skuddene er vanligvis administreres en gang i uken i flere måneder. Allergivaksinering er dyre, og kan forårsake allergiske reaksjoner, hevelse, elveblest og sjokk hos noen pasienter.

Alternative behandlinger

Aromaterapi er en relativt billig form for alternativ behandling for pollenallergi og kan gjøres hjemme. Aromaterapi fungerer ved å opprette en damp ut av essensielle oljer som er inhalert å berolige allergisymptomer. Eksempler på oljer inneholder lavendel, rosmarin, tea tree olje, eukalyptus og peppermynte. Disse kan kjøpes som blandede formler også. Ikke bland oljer hjemme, eller du risikere en utilbørlig balanse.

Nasal vanning er en prosess hvor saltholdig vann anvendes i nesen for å bli kvitt overflødig slim og bakterier. Det kan utføres etter behov på en daglig basis.

Damp inhalasjon brukes også til å kvitte seg med overflødig slim, og det bidrar til å avlaste lunger. Steam kan berolige irriterte bihuler og blir ofte brukt i forbindelse med aromaterapi.

Saltvann spray brukes til å berolige irritert membraner i nese passasjer. De ligne medisinert nesespray.

Forebygging

En måte å hjelpe kurere pollen allergi symptomene er ved å prøve å hindre dem fra fakling opp helt. Vit når pollennivået er på topp ved å se på lokale værmeldinger ressurser. Pollen nivåene er høyest i sen ettermiddag og tidlig på morgenen. Prøv å holde deg innendørs så mye som mulig, og la vinduer og dører lukket. Hvis friluftsliv er nødvendig, for eksempel arbeid, så bære en beskyttende ansiktsmaske for å minimere inhaling pollen. Før du går til sengs, vaske håret for å kvitte det med pollen som kan ha blitt plukket opp fra å være utendørs. Ikke heng tøy på utendørs snorene. Endre luftfiltre i biler og hjem air condition enheter ofte. Unngå også andre allergener, som for eksempel støv, sigarettrøyk, mold, kjemiske sprøytemidler og luftforurensning, fordi de kan ytterligere irritere pollen allergi.