Digidexo.com

Hjemmelagde Måter å fjerne Moles & Skin Tags

Føflekker og hud koder finnes to typer felles hud unormalt. De er vanligvis ufarlige, men vanlige føflekker har tendensen til å utvikle seg til kreft hvis de utsettes for store mengder sollys uten beskyttelse. Selv om det er best å ha legen din fjerne dem, er det en rekke måter å behandle både føflekker og hud koder hjemme, enten gjennom fullstendig fjerning eller ved å dekke dem.

Beskrivelse

Et mol er en mørk flekk på overflaten av huden som kan ta på en rekke forskjellige former, farger og størrelser. Selv om det vanligvis liten og brunt, kan de være store nok til å dekke hele kroppsdeler, og kan være rød, farget kjøtt og til og med blått. Det kan være flate eller hevet og endre form som du alder. En hud tag er en godartet vekst fra overflaten av huden. De er vanligvis små og smertefri, selv om de kan bli irritert hvis hyppig gnidd.

Mole Treatment

Behandling av en muldvarp hjemme er generelt ikke anbefalt fordi skader gjort på huden prøver å fjerne føflekken er kirurgisk svært smertefullt og kan føre til en infeksjon. Den beste måten å fjerne en føflekk hjemme er også bare dekke det opp med klær eller sminke. Hvis liten nok, er en bandasje eller klær den beste måten å gå om du gjør dette. Dersom føflekken er for stor, bør du vurdere medisinsk hjelp. Utover dette, bruk solkrem over føflekken og resten av huden din ved å bruke tid i solen er den beste måten å hindre den fra å utvikle seg til hudkreft.

Skin Tag Treatment

I motsetning føflekker, effektivt fjerne en hud tag hjemme og uten medisinsk hjelp er langt enklere og nesten smertefritt. I tillegg til å bare dekke huden tag mye på samme måte som du ville en muldvarp, fjerne det hjemme kan oppnås gjennom en prosedyre som kalles ligering. Selv best utføres av en lege, innebærer ligation binde en liten del av tråden rundt bunnen av huden tag for å kutte av sitt opplag og blodtilførsel. Over tid vil den dø og bli lett flyttbar. Andre typer hud tag fjerning behandlinger er best utføres av lege, men kryoterapi, eller fryser det vorte av, kan bli forsøkt gjennom bruk av over-the-counter kryoterapi vorte behandlinger, for eksempel Dr. Scholls vorte Away.