Digidexo.com

Bruk av Side Rails

Bruk av Side Rails


Bed side rails har blitt brukt for rundt 70 år for å hindre at sårbare mennesker ved et uhell å rulle ut av senga og skader seg, sier The New York Association of Homes og tjenester for aldring. Pleiehjem, hospits og sykehus bruker ofte sideskinner, og noen ganger de er vant til hjemme. Det er viktig at de riktige skinnene blir brukt for sengen de er montert på, at de er kompatible med madrassen og passende for den person som benytter sengen.

Eldre

Pasienter i omsorgsboliger for eldre ofte bruker bed rails. Hvis en eldre person blir forvirret, særlig når du våkner om natten, faller ut av sengen er potensielt et alvorlig problem. Eldre mennesker kan skade seg dårlig i en kort høst, selv fra en seng, så bed rails sikre at pasienten ikke faller ut ved et uhell, enten mens han sov eller når forvirret i natt.

Barn

Bed side rails ofte brukes når barn flytter fra en barneseng til en vanlig seng. Bruk dedikerte rails for bruk på barnas senger. Sikkerhetsmessige forhold har resultert fra bredden mellom sprinklene på skinnene blir feil størrelse for seng beboer hode. Dødsfall har resultert fra barn blir fanget i disse upassende rails og choking til døden.

Betraktninger

Sikkerhetsmessige forhold har gjort bruk av bed side rails kontroversielle, og det britiske Health and Safety Executive nettsted om bed rail sikkerhet sier at de bør bare brukes som en siste utvei. I tillegg bør bed side rails bare brukes til pasientsikkerhet og ikke brukt som begrensninger.

En risikovurdering bør gjennomføres for å avgjøre om bed rails er nødvendig og hensiktsmessig for en pasient.

Hvis en bestemt pasient er sannsynlig å prøve å klatre ut av sengen, vil bed rails legge minst en ekstra 18 inches til et fall.