Digidexo.com

Over the Counter Behandling for Rotator Cuff Injury

En rotator cuff skade oppstår når sener som forbinder armen og skulder bein blir betent eller tåre fra overforbruk eller et fall. Folk kan bruke eller ta visse over-the-counter enheter eller medisiner som de gjenopprette fra en rotator cuff skade.

Betydning

Det er viktig at du hviler etter å ha fått en rotator cuff skade. Du kan ofte kjøpe en slynge eller skulder spenne over disk på en medisinsk forsyning butikken for å hjelpe immobilisere skulderen og hindre ytterligere skade. Det finnes også kjøleelementer tilgjengelig for å redusere betennelse og smerter i skulderen.

Medisinering

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen, naproxen og acetylsalisylsyre kan bidra til å redusere smerte og hevelse i en rotator cuff skade.

Topicals

Topiske kremer slik som metylsalicylat er antatt å gi smertelindring for alle typer av muskelskader, i henhold til Harvard Medical School. Disse medikamentene inneholder beroligende urter som mentol og kamfer.

Effekter

OTC medisiner primært brukes til å lindre symptomene på en rotator cuff skade. En lege kan være nødvendig å foreskrive andre medisiner som kortikosteroider for mer alvorlige smerter.

Advarsel

Aldri ta medisiner uten først å sjekke for riktig dosering. Det er alltid best å sjekke med en lege før du tar noen OTC medisiner.