Digidexo.com

Hvordan unngå matvarer som Stain tenner

Hvordan unngå matvarer som Stain tenner


Børsting, tanntråd, og bruker munnvann riktig og regelmessig er veldig viktig når du ønsker å holde tennene hvite. Utover det, hvis du ønsker naturlig hvite tenner, o ta ansvar for hva som kommer i kontakt med tennene. Ved å unngå matvarer som lett flekke tenner, kan du sette deg opp for tann suksess.

Bruksanvisning

Det er klare matvarer som flekker tenner, så unngå dem så mye som mulig. Noen godbiter å se opp for er soyasaus, blåbær, kirsebær, bjørnebær, balsamico eddik, karri, kaffe, rødvin, mørk brus, mørk frukt juice og te. De er ikke de eneste typer matvarer og drikkevarer som flekker tenner, men de er noen av de vanligste. Fast bestemt børsting etter inntak kan være sikker på at en og annen overbærenhet ikke påvirker din smil.

Å vite hvilke matvarer flekk tenner er ikke nok. Du bør unngå varme eller kalde væsker er like farlig for tennene fordi de endrer temperaturen på tennene selv. Tenner deretter utvide og kontrakt. Når dette skjer, kan flekker sive inn tennene, og etterlater synlige rester.

Sure matvarer bør spises med forsiktighet. De åpner porene i din tannemaljen, slik at flekker å enkelt flytte inn i porene. Når du spiser sure matvarer, bør man sørge for å pusse tennene rett etter måltidet.

Det er virkelig en balansegang. Hvilke typer mat, hvordan de er forberedt og hvordan du bruker dem - alle disse tingene kan diktere om tennene er farget av disse matvarene. Den beste beslutningen er moderasjon. Unngå disse matvarene mesteparten av tiden og være smart om hvordan du spiser dem når de er nødvendige.

Tips og advarsler

  • Forberede og planlegge måltider på forhånd for å unngå matvarer som vil flekke tenner.
  • Bruke en elektrisk tannbørste for å fjerne mer plakk.
  • Bruke et antibakterielt munnvann for å løse opp en større mengde av plakk.
  • Hvis du røyker, stopp. Røyking og tobakk vil flekker på tennene.
  • Unngå å gjøre vedtak om typer mat. Dette kan styrke ditt ønske.
  • Hvis du har en craving, ikke unngå det. Bare ta vare på hvordan det er henga.