Digidexo.com

Sommer Fitness Camps for Kids

Sommer Fitness Camps for Kids


Flere sommerleirer rundt om i landet fokusere på den generelle helse og fitness for barn. Disse leirene oppmuntre barn til å bli fysisk aktive. Barn som deltar i disse leirene har de muligheter til å lære det grunnleggende ernæring og mosjon mens miste vekt og bli sunnere.

Krinsky Fitness Camp

Julian Krinsky tilbyr barna mellom 13 og 17 tre to-ukers treningsleir økter i løpet av månedene juni og juli. Bryn Mawr College i Bryn Mawr, Pennsylvania, vert leiren hvert år. Mat og trening spesialister instruere bobiler å hjelpe dem å bli sunnere. Campers ta kurs i ernæring og matlaging når du deltar i fitness aktiviteter som yoga, tai chi, kickboksing og Zumba. Campers kan også motta en-til-en undervisning i noen fitness fag som treningsfysiologi, yoga og idrettspsykologi. I 2010, det koster å delta på en sesjon var $ 3525 for et bolig campingvogn og $ 1250 for en dag-camper.

Julian Krinsky Camps og programmer

610 S. Henderson Rd.

King of Prussia, PA 19406

610-265-9401

jkcp.com

Wellspring Camps

Wellspring Camps tilby sommertreningsleire. De stolte av ikke å være en "fett-camp." Snarere enn å fokusere på midlertidig vekttap, disse leirene tar sikte på å lære barn å være sunn for livet med kosthold og fitness planer. Wellspring tilbyr leirer til barn i alderen 5 til 18 i stater som New York, North Carolina, California og Hawaii. Hver camp stedsmål spesifikke alder og kjønnsgrupper. I løpet av de seansene som vare fra én til ti uker, hjelper en personlig trener hver camper i å oppnå treningsmål. Kostnaden for å delta på leirene varierer avhengig av lengden og plasseringen av leiren.

Wellspring Camps

42675 Road 44

Reedley, CA 93654

866-364-0808

wellspringcamps.com

New Image Camp

New Image Camp er en sommertreningsleir akkreditert av American Camping Association (ACA) for barn mellom 8 og 18. Camp Pocono Trails i Pennsylvania vert leiren hver sommer for økter som varer fra seks dager til seks uker. Med en campingvogn-til-rådgiveren forhold på 4-til-1, bobiler delta i individuelle og lagidretter og utøve aktiviteter som tennis, basketball, fotball, aerobic og yoga. Utenfor treningsaktiviteter, barn deltar i musikk, håndverk og sosiale aktiviteter. I 2010, leiren økter koster mellom $ 2200 og $ 8590.

Nytt bilde Camps

PO Box 417

Norwood, NJ 07648

800-365-0556

newimagecamp.com