Digidexo.com

Black Walnut tinktur for nyre infeksjoner

Black Walnut tinktur for nyre infeksjoner


Alternative og plantelegemidler rettsmidler har blitt brukt av urfolk over hele verden i tusenvis av år. Nylig har holistisk, urte-og alternativ medisin utøvere begynt å lære om og snu tilbake til gamle urte bruksområder. Den svarte valnøtt har mange bruksområder, fra det er tre, verdsatt for møbelindustri, til fargestoffer laget av valnøtt skrog, til medisinsk bruk av et skjær laget av valnøtt er skall. Den svarte valnøtt sies å ha mange helbredende programmer, inkludert herding nyre infeksjoner.

Beskrivelse

Den svarte valnøtt treet vokser mye i hele USA, Canada og Europa. Treet kan bli opptil 100 meter høye og bjørn mange tennis ball størrelse nøtter som er innkapslet i limegrønn skrog. De indre bark, blader, skall og nøtter brukes til medisinske formål.

Historie

Den svarte valnøtt har blitt brukt medisinsk av de gamle grekerne og romerne, indianere, kinesere og andre folk i hundrevis av år. Skrelle ble brukt av pionerene å farge tøy, fremme eliminering og lette tannpine. En tinktur laget av svart valnøtt skall kan behandle symptomene på kolikk, tarmplager, ringorm, hudirritasjoner, soppinfeksjoner og nyreinfeksjoner. Det er tanniner i skall som kan forårsake bivirkninger, slik at forsiktighet må brukes når du tar svart valnøtt skjær.

Beskrivelse

Et skjær er en flytende ekstrakt gjort ved å dyppe urter eller plantedeler i en drikkbar alkohol for å få den nødvendige styrke. For å gjøre et skjær, ta flere valnøtter som fortsatt innkapslet i sine grønne skrelle og vaske dem. Deretter plasserer dem i en stor bolle og hell nok vodka eller rum å fullt ut dekke valnøtter. Plasser dekket bollen i et mørkt skap eller skapet og la dem suge i to til tre uker. Etter at valnøtter har gjennomvåt ønsket tid, hell væsken gjennom cheesecloth å stamme ut eventuelle uønskede biter av valnøtt skall. Oppbevar væsken i en ren krukke i kjøleskap eller på et mørkt, kjølig skap.

Indikasjoner

Tegn og symptomer på en nyre infeksjon kan inkludere intense ryggsmerter, feber, så lett urinering, og smertefull, brennende vannlating. Nyre infeksjoner kan være farlig, og du må kontakte lege umiddelbart dersom du har disse symptomene. Nyre infeksjoner kan også være stille med få eller ingen symptomer og er ofte funnet under rutineundersøkelser.

Dosering / Behandling

Ta en shot glass full av valnøtt tinktur blandet med juice to ganger om dagen. Man må alltid brukes når du bruker en alternativ eller urtemedisin som kan oppstå allergiske og bivirkninger. Den svarte valnøtt tinktur sies å hjelpe detox og rense nyrene, derfor hindre nyre infeksjoner og herding tause infeksjoner.