Digidexo.com

Hva er matvarer som bidrar til å forhindre diabetes?

Diabetikere trenger et regulert kosthold for å holde blodsukkeret på riktig nivå. Matvarer som bidrar til å forhindre diabetes er mange av de samme matvarene du vil ta del i på et sunt kosthold. Bestemte matvarer bidra til å forhindre diabetes ved å regulere blodsukkeret. Kosthold sammen med regelmessig mosjon forebygger diabetes.

Limit Hvite Foods

Begrense enkle karbohydrater, stivelse bearbeidet mat som pasta, hvitt brød og poteter. Enkle karbohydrater spike blodsukkernivået.

Limit høy fett proteiner

Hold inntaket av rødt kjøtt og kjøtt generelt lav. Høy fett kjøtt, spesielt rødt kjøtt, inneholder høye nivåer av mettet fett.

Low Fat Foods

Kostholdet bør være lav i kolesterol og mettet fett. Hele korn, grønnsaker og nøtter regnes komplekse karbohydrater for et sunt kosthold.

Unngå Sugars

Unngå hvitt sukker, honning og bearbeidet søtsaker samtidig begrensende mengder av naturlige frukter og fruktsaft.

Fiber

Fiber inntak er viktig for å holde blodsukkeret regelmessig ved type 2-diabetes. Fiber finnes i planteføde som havre, brun ris, grønnsaker, bønner, hele korn og soyaprodukter.

Matvarer som regulere blodsukkeret

Matvarer som bidrar til å regulere blodsukkeret inkluderer sikori, jordskokk, løk, bukkehornkløver, stevia og bitter melon.