Digidexo.com

Basic Survival Food List

Basic Survival Food List


Hvis du og din familie står overfor en nødssituasjon, som å bli isolert i ørkenen eller etter en naturkatastrofe, må du ha en grunnleggende beholdning av mat for å overleve. Og, selv om du er innenfor rekkevidde av lokale tjenestemenn eller hjelpearbeidere, de kan ikke alltid nå alle umiddelbart. Du kan gå dager, eller mye lengre, uten hjelp. Det gjør det desto viktigere å vite hva maten du trenger mest for å overleve.

Vann

Det nøyaktige beløpet varierer, men menneskekroppen består av om lag 70 prosent vann. Som understreker poenget at rent drikkevann må være nummer en på listen for å overleve. Hvis du har rikelig vannforsyning og et trygt sted å sove, kan de fleste mennesker lever ca tre uker uten mat. Selv i de mest ideelle habitater, uten vann du har en uke på det meste.

Ifølge Klar-Amerika, et program i regi av United States Department of Homeland Security, bør du bruke følgende retningslinjer for hvor mye vann du trenger:

Hver person bør ha en liter vann for hver dag. Dette er for drikking og sanitær. Barn, ammende mødre, og de syke kan trenge mer vann. Hvis du bor i et varmt klima, kan det hende du også trenger mer vann.

Du bør alltid holde en tre-dagers forbruk av vann på et minimum for hver person i husholdningen. Lagrer vannet tett i rene plastbeholdere.

Hermetikk

Hermetikk har sin plass i en overlevelse situasjon, men for det meste hvis du står fast i et hjem, siden det er klumpete og tung. Hvor lenge hermetikk vil bli spiselig avhenger av type container og mat er lagret i det, men hvis de er lagret på riktig måte, kan de vare opp til et par år.

Frysetørket / Dehydrert mat

Frysetørket eller tørre matvarer er den ultimate overlevelse matkilde. De er lette å lagre, lys, og kan bli frisk i 30 år. En seks ukers forsyning av mat kan passe under sengen. Og i motsetning til lyden av den, mange tørre matvarer er ganske velsmakende.

Mat i Nature

Hvis du er i ørkenen, må du vite hvordan du skal overleve ut av landet. Utsiden av menneskelige følgesvenner, spiselige planter, frukt, bær og nøtter er en etterlatte beste venner. Det er også like viktig å vite hva du ikke kan spise. For nybegynnere er det en god idé å kjøpe en guide til spiselige ville planter.