Digidexo.com

Best Food for Grå stær

Riktig medisinsk behandling og livsstilsendringer, inkludert endringer i kostholdet og et treningsprogram, kan sikre at grå stær ikke fører til synstap eller blindhet.

Cataract Food Studies

Mens kirurgi kan med hell behandle grå stær, studier viser at det finnes mat tilgjengelig som også kan forebygge, kontrollere og behandle grå stær. The University of Maryland Medical Center siterer en studie der høyere inntak av lutein / zeaxanthin og vitamin E fra mat og kosttilskudd viser en redusert risiko for grå stær.

Anbefalte Foods

Foods kjente som antioksidanter er best i behandling av grå stær, for eksempel alle grønne grønnsaker, inkludert paprika; de fleste typer bær; og grønn te, som er populær som en av de mest potente antioksidanter oppgitt. Fisk er sterkt anbefalt for behandling av grå stær, som er tofu og alle typer bønner, som er rike på protein.

Kosttilskudd

Kosttilskudd er sterkt anbefalt for pasienter diagnostisert med grå stær. En fullt balansert daglige vitamin er viktig og bør suppleres med fiskeolje, tilskudd av vitamin C, magnesium og selen.

Matvarer for å unngå

Unngå fettrike kjøtt og mat med høyt trans-fettsyrer, som inkluderer informasjonskapsler, pommes frites, smultringer, og margarin. Koffeinholdige drikker bør unngås, og matvarer kjent som allergener, som egg, iskrem, soya, hvete (gluten), eller matvarer med kjemiske konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer bør unngås for enhver pris.

Prognose

Hvis over en alder av 40, eller andre symptomer eller genetiske predisposisjoner finnes, er det sterkt anbefalt at en årlig besøk til øyelege være planlagt å fange og behandle grå stær. Med tidlig oppdagelse og en diett full av antioksidanter for å behandle grå stær, ikke en diagnose av katarakt ikke å føre til synstap.