Digidexo.com

Klar væske Diet Alternatives

Klare væsker og matvarer som er klart når ved romtemperatur er det som gjør opp en klar væske diett, ifølge Drug Information Online. Klar væske dietter brukes vanligvis før tester og operasjoner, samt for noen spesielle medisinske behov for å gi kroppen din med vitaminer, mineraler og næringsstoffer. En fullstendig flytende diett er det eneste alternativ til en klar væske diett. Full flytende dietter er vanligvis brukes etter operasjoner for å forberede kroppen din for fast føde, men kan også brukes for spesielle medisinske behov; så som vekttap og under kreftbehandling.

Full flytende diett

En full flytende diett er ofte anbefalt for personer som ikke er helt klar for fast føde, men kan håndtere mer enn en klar væske diett. Full flytende dietter er et flott alternativ for å fjerne flytende dietter fordi de tilbyr mer av vitaminer og næringsstoffer som kroppen din trenger samtidig kutte antall kalorier som du forbruker. Du har også lov til å spise et større utvalg av mat og væske på en full flytende diett. Matvarer som kan pureed eller omgjort til væske er akseptabelt som en del av en full flytende diett.

Drug Information Online foreslår å spise tre måltider og opp til tre snacks som en del av en full flytende diett. Du kan også drikke 3-5 daglige porsjoner med et utvalg av drikkevarer som kaffe, te, kakao, brus og ernæring drikker. Det er ingen grense for hvor mye vann du kan drikke; men prøv å drikke minst seks kopper vann daglig.

Supper som er mest populære mat på en full flytende diett. De er lett å fordøye og kan lages ved hjelp av en rekke ulike akseptable matvarer og væsker. Spis 2-3 porsjoner med kjøttkraft, blandet eller kremet suppe daglig. Bland grønnsakene i en blender eller food prosessor. Kombiner grønnsakene med din favoritt buljong og varme dem på ovnen for å forberede en næringsrik grønnsak suppe. Pass på å stamme eller blande alle supper grundig for å sikre enkel fordøyelse.

Du bør spise 3 til 4 daglige porsjoner med korn og stivelse. Prøv å spise kokte kremen av hvete og most havregryn. Spis poteter å få din daglige servering av stivelse. Kok noen poteter deretter puré dem i blender. Legg i litt melk og fløte deretter varme opp ingrediensene på ovnen din til å lage en kremet potet såpe.

Spis 2 til 4 daglige porsjoner med frukt og grønnsaker. Blend eller puré frukt og grønnsaker for å lage juice og supper. Du bør også ha 3 til 5 daglige porsjoner med melk og meieriprodukter. Prøv vanlig og blandet frukt yoghurt, pudding eller vaniljesaus, milkshakes og alle typer melk. Du er også lov 2 til 3 daglige porsjoner med fett som smør, margarin, fløte, olje og ikke-meieri Creamer som en del av en full flytende diett.

Du bør bare forbruker 1 til 2 porsjoner av desserter; som for eksempel frukt ices, iskrem, sorbet og gelatin, og bare 2 til 3 porsjoner med søtsaker (honning, sukker, sirup og godteri) daglig.

Betraktninger

En annen årsak en fullstendig flytende diett er et godt alternativ til en klar væske diett er at den kan brukes for en lengre tidsperiode. Snakk med legen din først, hvis du har tenkt å bruke en full flytende diett i mer enn tre uker. Du bør også spørre legen din om å ta vitaminer og kosttilskudd mens du er på en full flytende diett. For å øke mengden av proteiner i en full flytende diett, foreslår det amerikanske National Institutes of Health tilsetting anstrengt kjøtt i kostholdet ditt. Ifølge Drug Information Online, kan du puré en liten mengde kjøtt, fjærfe eller fisk for å legge til supper. Anstrenge alltid kjøttet å sørge for at ingen biter av kjøtt er til stede i din suppe.