Digidexo.com

Natural Cures for dårlig

Fordøyelsesbesvær er en vanlig lidelse som følge av overspising, spise feil type mat, eller en generell mangel på en sunn livsstil. Det er sjelden farlig, selv om det kan føles ulykkelig mens du er midt oppe i det. Følgelig, mange mennesker slår til naturlig rettsmidler snarere enn å ringe en lege. Medisinske kilder fra Mayo Clinic til Bondens Almanac har alt foreslått en rekke sunne fornuft botemidler for dårlig.

Trening

Vandre i tretti minutter etter et måltid vil hjelpe fordøyelsen. Regelmessig mosjon vil bidra til å opprettholde en sunn kroppsvekt, noe som reduserer sjansene for dårlig fordøyelse.

Peppermynte

Peppermynte tjener til å berolige en irritert mageslimhinnen og redusere intensiteten av mageproblemer. Peppermynte-flavored te er en utmerket måte å legge til rette for dette.

Karbonatisering

Kullsyreholdige drikker som ingefærøl eller Sprite avgjøre innholdet i magen med sine bobler. Unngå koffeinholdige brus, imidlertid. De er vanndrivende og kan føre til dehydrering.

Spis Smart

Sunne matvaner kan forebygge fordøyelsesbesvær. Utover hva slags mat du spiser, betyr dette å spise moderate porsjoner, tygge maten grundig og ta deg god tid når du spiser.

Nedre Stress

Stress er kjent for å øke mage-syre og retardere fordøyelsesprosessen. Arbeidet med måter å slappe av i din dag-til-dag liv, som for eksempel å trene yoga eller delta i enkle pusteøvelser.