Digidexo.com

Hvordan Raise Your serotoninnivået gjennom kosthold og Amino Acid Tilskudd

Serotonin, et viktig signalstoff, bidrar til å kontrollere slike vitale områder av livet som appetitt, søvn / våkne mønstre, humør og generell følelsesmessige tilstand. De fleste antidepressive medikamenter som mål å øke serotonin aktivitetsnivå. Før du prøver reseptbelagte meds å håndtere en serotonin-mangel, kan du prøve å oppnå et lignende resultat gjennom manipulering av kosten inntak og aminosyre tilskudd.

Hvordan Raise Your serotoninnivået gjennom kosthold og Amino Acid Tilskudd

En supplere den vanlige kosthold med aminosyren L-Tryptofan --- råvaren som serotonin stammer. Under lave L-Tryptofan nivåer, kan ikke kroppen produsere serotonin i det hele tatt; således, naturligvis øker serotoninnivået begynner ved å gi legemet med ytterligere tilgang til de grunnleggende byggeblokker av forbindelsen. Den medisinske informasjonsside EMedTV anbefaler å følge doseringsanvisningen på hvilken L-tryptofan supplement du kjøper.

Øk forbruket av serotonin-boosting matvarer. Ifølge WomansForum, en helse nettsted for kvinner, matvarer som kan bidra til å øke serotonin produksjon omfatter kalkun, egg, frø, erter, kylling, cottage cheese, havre, bananer og mango. Selv om du ikke trenger å omorganisere hele dietten til å dreie seg spesifikt rundt disse matvarene, konsumere en eller to porsjoner med mat fra denne kategorien daglig.

Konsumere matvarer rike på folsyre. Som L-tryptophan, er folsyre en rå komponent av serotonin. Supplere din diett med meloner, jordbær, brokkoli, grønne grønnsaker, asparges, kikerter og bønner (svarte og nyre). Som med serotonin-boosting matvarer som er nevnt ovenfor, bare prøve å spise minst en eller to porsjoner av disse matvarene per dag for å bidra til å øke serotonin nivå og forbedre humøret.