Digidexo.com

Måter å rense tykktarmen

Ifølge noen eksperter, kan det være hvor som helst mellom 10 til 25 pounds av avfall i kolon til enhver tid. Du må ta proaktive skritt for å eliminere at avfall effektivt. Du bør ideelt sett være å flytte tarmer minst en gang om dagen; noen mennesker er i stand til å gå på do timer etter hvert måltid. Den største endringen at du trenger å gjøre for å oppnå mer regelmessig avføring er i maten du spiser hver dag.

Diet

Det første skrittet for å rense tykktarmen er å endre kostholdet. Forbruker store mengder ost, brød, rødt kjøtt, stekte retter, poteter og andre stivelse og fet mat vil binde deg opp og gjøre det vanskeligere for deg å flytte tarmer. På den annen side, hele korn, grønne grønnsaker, bønner, brun ris og lys protein som fisk og magert kylling er bedre for din kolon.

Ta en pause fra tykt hvitt brød pizza og velge en pizza med en tynnere fullkornsbunn i stedet. I stedet for å spise stekt kylling og mac og ost, plassere noen romanosalat under noen skiver grillet kyllingbryst med tomater, litt brun ris og en lett vinaigrette dressing. Legg til mer av de gode mat til kosthold i kreative, velsmakende måter å rense deg selv ut.

Kosttilskudd

Det er noen helt naturlige kosttilskudd på markedet som er effektive i rensing din kolon. De gir deg alle de naturlige næringsstoffer og urter som den trenger for å rense systemet. Forskning produktene og snakke med legen din før du starter et kolon-rensing program.

Colonic vanning

Hvis du har et alvorlig problem med en sikkerhetskopiert kolon, planlegge en avtale for en colonic med en sertifisert og anbefalt colonic terapeut. En slange vil bli satt inn i tykktarmen for å vanne og fjerne uønsket, påvirket avfall fra systemet. Fremgangsmåten varer i omtrent en time og kan være ekvivalent med å ta opp til 30 avføringer samtidig.