Digidexo.com

Hvordan å kurere alvorlig forstoppelse

Hvordan å kurere alvorlig forstoppelse


Personer med alvorlig forstoppelse vanligvis har færre enn tre avføringer per uke. Dette kan produsere en rekke symptomer som oppblåsthet, magesmerter, bekkensmerter og oppblåsthet. Det er å kurere alvorlig forstoppelse på flere måter. Nøkkelen er å finne en måte for å stimulere fordøyelseskanalen.

Hvordan å kurere alvorlig forstoppelse

•  Ta en over-the-counter avføringsmiddel. Avføringsmidler gi umiddelbar lindring av alvorlig forstoppelse. De aktive ingrediensene mykne avføring og fremme tarm aktivitet innen 12 til 24 timer.

Praksis sunne spisevaner. En lav-fiber diett bidrar til alvorlig forstoppelse. Eliminere eller begrense inntaket av fried- og fet mat. Ta en fiber supplement for å regulere tarmene. Øk inntaket av frisk frukt og grønnsaker.

Start en treningsøkt rutine. Exercise oppmuntrer intestinal sammentrekninger og øker hyppigheten av tarmaktiviteten. En 30-minutters spasertur tre ganger i uken er som regel nok til å regulere tarmer.

Øk vanninntaket. Vann fremmer intestinal og blære helse. Drikk mellom 8 og 10 glass om dagen for å myke opp avføringen og kurere alvorlig forstoppelse.

Masser magen. Masser magen i 10 til 15 minutter om dagen. Den milde bevegelse slapper spente muskler og stimulerer tarmaktiviteten.

Hint

  • Begrens inntaket av meieriprodukter. Laktoseintoleranse kan forårsake alvorlig forstoppelse. Stress kan også føre til forstoppelse.