Digidexo.com

Sunn menyer for barn

Sunn menyer for barn


Det er ofte vanskelig å få barn til å spise grønnsaker, men det er viktig å lære barn i ung alder til å spise sunt. Det er oppskrifter som kan gjøres med barn i tankene, og de vil ikke innse hva de spiser er bra for dem. La barna hjelpe til på kjøkkenet; de vil nyte å spise maten som de har bidratt til å forberede og du kan lære dem hvordan de skal gjøre sunne valg.

Chicken Fingers

Barn elsker fingre mat og de fleste barn elsker kylling. I stedet for å dyppe kyllingen i røren og frityrsteking, prøve å bruke en sunn røren og stek kyllingen for halvparten av fettet. Forvarm ovnen til 475 grader. Bland sammen 1/2 kopp knuste mandler, 1/4 kopp hele hvetemel, 1 1/2 ts paprika, 1/2 ts hvitløkspulver, 1/2 ts tørr sennep, 1/4 ts salt, 1/8 teskje salt and1 / 8 teskje pepper. Tilsett olivenolje. Bruk 4 store eggehviter og dyppe kyllingen anbud inn eggehvitene og rulle inn i den tørre blandingen. Spray en stekeplate med non-stick cooking spray og stek i 20 til 25 minutter. Hver anbud har 174 kalorier og bare 4 gram fett.

Skinke, ost og lommer

Pizza lommer og pizza ruller som du kjøper på matbutikken er lastet med fett og konserveringsmidler. Du kan lage din egen hjemmelagde lommer med noen få ingredienser. Bruk to ferdige paiskall for deigen. Spre en skorpe på et flatt underlag, pensle med en liten mengde mayo eller sennep og lag med skinke skiver og revet ost. Plasser den andre skorpe på toppen og trykker kantene sammen, forsegling skorpen. Bruk en pizza cutter å kutte kaken i trekanter. Pisk ett egg og med en børste plassere et tynt lag på toppen av skorpen. Bake i en 350 graders (F) ovnen i ca 5 minutter eller til skorpen er litt brun.

Inside Out OST burgere

Cheeseburgers kan gjøres sunt med noen modifikasjoner. Bland sammen 1/4 kopp shredded Cheddar ost og 1/4 kopp revet Gruyere ost i en liten bolle og sett til side. I en annen bolle, bland en kilo mager kjøttdeig, 1 ss Worcestershire saus, 1 1/2 ts paprikapulver og 1/4 ts nykvernet pepper. Bland godt og form til 8 svært tynne karbonader. Plasser en liten blanding av osten på hver Patty og topp med en av de andre karbonader, forsegling av kantene. Grill burgere på middels varme til ferdig.