Digidexo.com

Grave sykdom Diet

Graves sykdom er en tilstand i skjoldbruskkjertelen, den endokrin kjertel som ligger i halsen, noe som betyr at det er en hormonproduserende kjertel. Graves sykdom er når skjoldbruskkjertelen sin funksjon er hyper eller overaktiv. Også kjent som hypertyreose, altfor høye nivåer av hormoner kan øke hjertefrekvensen og påvirker vekten samt tiltak for høye temperaturer. Den skjoldbrusk er viktig fordi det bidrar til å regulere kroppens stoffskifte som innebærer energi oppkjøpet fra mat inntatt. En ernæringsguiden Grave sykdom kan bidra til å redusere sine symptomer.

Begynnelsen Basics

Først flere saker må tas opp når du planlegger å starte et kosttilskudd diett strategi for Graves sykdom. Ifølge Ronald Hoffman, MD, stoffer som er ansett som giftig for skjoldbruskkjertelen og påvirke dens funksjon må elimineres; for eksempel, bør soya, kål, neper, grønnkål, kålrot, blomkål og brokkoli fjernes fra kostholdet eller i det minste begrenset. Dessuten kan jod påvirke thyroid-aktivitet, slik at mat i høyt jod bør ikke bli inntatt. Dessuten er det foreslått at produkter med koffein som kaffe, brus, te og sjokolade bør unngås samt valnøtter og peanøtter. Disse elimineringer fra kosten er viktige punkter å godta i begynnelsen.

Ifølge National Library of Medicine, er Graves sykdom betraktet en autoimmun sykdom, så en viktig sak om næringsinntak er å spise mat som ikke begynner en autoimmun reaksjon. Dette betyr at visse matvarer kan aktivere celler i immunsystemet til å slå på selv og viser legemet som et antigen (fremmed) og begynner å angripe seg selv; således, matvarer må spises som ikke fremkalle en autoimmun respons. Ifølge Dr. Ronald Hoffman, bør mat som kjøtt, nøtter og råvarer innlemmes i kosttilskudd diett.

Paleolithic Diet

Generelt forskere foreslår at autoimmune sykdommer kan være forårsaket av visse matvarer som er blitt vanlig å menneskets diett i løpet av de siste årene 40000. Ifølge Dr. Hoffman, matvarer nye til konsum innen denne tidsperioden er: korn og melkeprodukter, linser, bønner og gjær matvarer. På den annen side, Dr. Hoffman bemerker at mat som består av kjøtt, nøtter, grønnsaker og frukter har blitt konsumert av mennesker for 2 millioner år og at denne dietten, kjent som en Paleolitikum diett, er dietten gunstig for pasienten s med Graves sykdom.

Protein i en Paleolitikum diett, ifølge Dr. Hoffman, utgjør omtrent 25-30% av kalorier, er kilden som magert kjøtt og fisk. Dette skiller seg fra den moderne vestlige kosthold som inneholder bare 10-15% protein; Videre kilden til dette proteinet vanligvis er kjøtt med høyt fett, belgfrukter, korn og melkeprodukter (del av Dr. Hoffman lagets nyere 40.000 år tidligere). Så, er kilden til proteininge viktig.

Jod Counter

En teller som viser mengden av jod i ulike stoffer er inkludert for å hjelpe til med kosten valg (se Jod Counter-Gravesdiseasecure nettside i Referanser).