Digidexo.com

Matvarer for å unngå med skjoldbrusk problemer

Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for produksjon av hormonet tyroksin. Det er plassert i halsen under Adam eplet. Det blir utløst for å aktivere alle cellene i hele kroppen. Skjoldbruskkjertelen er en av de mest sårbare forårsaker bivirkninger fra stress. Dens største jobben er å lage hele systemet stabilitet og regulere hormonelle prosesser. Den regulerer også kroppstemperatur, en samlet vekst og produserer protein og oksygen i cellene. For å holde kroppen fungerer jevnt og regulert på alle nivåer, må skjoldbrusk være i førsteklasses stand.

Mottakelighet og symptomer på skjoldbrusk-problemer

Det er anslått at 15 prosent av den voksne befolkningen har en form for skjoldbrusk sykdom. Kvinner er mer sannsynlig å få det, og det er mer tilbøyelig til å være genetisk. Det er en generell tendens til mer autoimmun sykdom i vår tid. Det er et høyere volum av toksisitet i matvarer i nå. Skjoldbrusk problemer kan føre til minneproblemer, håravfall, forstoppelse, svake negler, leddsmerter, svimmelhet, håravfall, tørr hud, vektøkning, øre ringer, tretthet og følsomhet for kulde. Hvis du har skjoldbrusk problemer, er det avgjørende å vite om matvarer for å unngå at det kan være skadelig for systemet ditt.

Matvarer for å unngå med skjoldbrusk problemer

Det er mat som en skjoldbrusk sykdom lidende trenger å spise, og så er det de som må unngås. Jod er verdifull for produksjon av skjoldbrusk hormoner og iodized salt gir beløpet som er nødvendig. Det er noen matvarer som hindrer inntak av jod og biprodukt opphever fordelen av den joderte salt. Hydrogenert fett, flerumettet oljer og kosttilskudd vegetabilske oljer er det gjerningsmannen bak hyppigheten av skjoldbrusk sykdom i de siste hundre årene.

Hvis du har hypotyreose, til mat unngå er raffinert og bearbeidet, for eksempel hvitt brød og junk mat. Dette kan skape motstand mot insulin og en ubalanse i hormonnivåene. Produkter som inneholder soya som er mest skadelig. En kjemisk i soyabønner blandes med jod, blokkerer opptaket av jod, som er avgjørende for fremstilling av thyroxin.

Foods Unngå å kontrollere vektøkning forårsaket av Hypothroidism

Hypotyreose kan føre til vektøkning. Derfor er det viktig å begrense eller unngå matvarer med naturlige goitrogens. Den negative bivirkningen er at det kan føre til en økning i skjoldbrusk stimulerende hormon (TSH), som deretter øke størrelsen på skjoldbruskkjertelen. Denne økningen i kjertelen størrelse kan føre til struma og lavt thyroxin produksjon. Matvarer for å unngå å inkludere spinat, søtpoteter, fersken, blomkål, rosenkål, kål og blomkål. I tillegg begrenser fettinntaket på en daglig basis.