Digidexo.com

Emotional Freedom Techniques for Weight Loss

Emotional Freedom Techniques (EFT) bruker setninger for å frigjøre følelsesmessige blokker, som kan føre til fysiske problemer som vekttap. Ifølge grunnlegger og utvikler, er Gary Craig, en persons energisenter forstyrret av plagsomme minner, som forårsaker negative følelser. Med en grunnleggende oppskriften, kan enkeltpersoner som ønsker å gå ned i vekt finne suksess med EFT.

Funksjoner

EFT syssels mind-karosseri og akupunktur, uten bruk av nåler. Beskrevet som "emosjonell akupunktur," EFT fungerer på meridianer --- energipunkter i hele kroppen. Bruk EFT å gjenopprette følelsesmessig balanse til ditt sinn og kropp med en metode for å tappe. Ifølge EFT talsmenn, når du gjenopprette følelsesmessig balanse, kan du gjenopprette fysisk balanse i tillegg.

Fordeler

EFT kan ha betydelige fordeler for personer som ønsker å gå ned i vekt. Bruke EFT for å redusere cravings som forårsaker vektøkning og hindre vekttap. Ifølge Gary Craig, bruker bare et par minutter på å stoppe mat cravings i 80 prosent av brukerne. Du kan oppdage at du ikke ønsker å spise når du ikke er sulten. Som en ekstra fordel, kan EFT regjere i å spise på grunn av følelsesmessige forstyrrelser. Ifølge Craig, kan EFT erstatte mat som din nye bestevenn. Når du ikke lenger spise i løpet av følelser, har du sjansen til å spise sunn mat og måltider.

Prosedyrer

EFT er basert på oppdagelsen av at ubalanse i kroppens energisystem har dyptgripende virkninger på den personlige psykologien. Korrigere disse ubalanser,
noe som gjøres ved å trykke på bestemte steder på kroppen, fører ofte til raske løsninger. Bruk repetisjon for å etablere ideen i tankene dine.

Gary Craig beskriver EFT teknikker. Påfør EFT med Setup, som kan inneholde en erklæring, for eksempel "Selv om jeg er overvektig, jeg dypt og helt imot meg selv." Erkjenne problemet og bekrefter selv-aksept. Gjenta Setup setning, mens gni hva Craig kaller "verkebyll" eller pek på "Karate" punkt på hånden. Fortsett med "Sequence", en serie av kraner på visse meridianer (energipunkter) på kroppen din. Følg opp med ytterligere kraner, kjent som ni Gamut Prosedyre. Fullfør ved å gjenta sekvensen. Gjenta grunnleggende oppskriften til du oppnår ønsket vekt.