Digidexo.com

Bacon & Egg Diet

En vanlig kompatibel om de fleste dietter er at de begrenser et flertall av favoritt måltider, slik at folk med noe mer enn en fremtid full av tørt mat å se frem til. En diett som ikke faller inn under denne vanlig felle er bacon og egg kosthold, en low-carb plan som tillater enkeltpersoner å miste betydelige mengder vekt uten å ofre en av sine favoritt måltider.

Bacon og egg Basics

En diett som tillater liberal forbruket av bacon og egg vil naturligvis nødt til å være en lav-karbohydrat plan. Tar sikte på å holde den totale daglige inntaket av karbohydrater til mindre enn 30 gram per dag mens du følger denne dietten. Dette lav grense vil tillate kroppen å gjøre overgangen fra brennende glukose som sin primære kilde til drivstoff, til å brenne bodyfat, som fører til akselerert vekttap. Ifølge en studie utført ved University of Pennsylvania School of Medicine (publisert i mai 2003 utgaven av New England Journal of Medicine), en low-carb tilnærming som ligner på dette gitt bedre vekttap over en høyere-carb diett etter seks måneder (gjennomsnitt av 15,2 g 6,9 pounds tapt for den lav-fett-gruppen). I tillegg er low-carb diett bidratt til å forbedre kolesterolnivået og triglyserider til en bedre grad enn lav-fett diett i tillegg. Så når fulgt i sin helhet, kan en bacon og egg low-carb diett kan hjelpe deg å slippe vekt og forbedre din generelle helse betydelig. Når det gjelder kostholdet i seg selv, mens du står fritt til å konsumere så mye bacon og så mange egg som du liker, bør du også vurdere forbruk av annet kjøtt som pølse, biff, kylling, kalkun, og sjømat til avrunder protein forsyning. Sørg for å konsumere mesteparten av karbohydratgrensen fra grønne grønnsaker som spinat og salat, som fiber fra disse elementene vil holde deg jevnlig gjennom hele dietten. En og annen stykke frukt, som et eple, noen kirsebær, eller en grapefrukt vil også gjøre deg godt, forutsatt at du ikke overskrider carb terskelen for dagen.

Parametere

Følge en lav-carb, bacon og egg kosthold for ikke mer enn 12 uker av gangen. Hvis du fremdeles føler at du trenger å miste ekstra vekt etter tre måneder, ta et par uker fri slanking helt. Gå tilbake til å spise "normal" mat for å tilbakestille stoffskiftet og forberede kroppen din for en ny runde av vekttap. Mål å miste ett til to pounds en uke for de mest bærekraftig vekttap - overvåke utviklingen ved å veie deg selv på slutten av uken, og justere det totale matinntaket nivået hvis du taper vekt for sakte eller for fort.