Digidexo.com

Hva er årsakene til No Human Growth Hormone?

Hva er årsakene til No Human Growth Hormone?

Human Growth Mangler

Ifølge Human Growth Foundation, anslagsvis 15.000 barn lider i en eller annen fra en menneskelig veksthormonmangel skjema. Veksthormoner er en del av det menneskelige endokrine system, eller det system som styrer hormoner. Sjefen operatør av det endokrine systemet er hypofysen. Hypofysen styrer utslipp av veksthormoner, som stimulerer celle reproduksjon.

Årsaker til mangel

Mens det er mange årsaker til hormonelle mangler, må man være oppmerksom på innholdet i mangel. Det finnes to hovedtyper, blir total og delvis. I en total mangel er det ingen veksthormoner som er opprettet. I en delvis mangel, er det få hormoner som skilles ut av hypofysen. En misdannelse i hypofysen vil utvilsomt være en gjerningsmann i slike mangler. Ifølge Human Growth Foundation, kan hypopituitarisme være den ledende årsaken i de fleste misdannelser. Hypopituitarisme oppstår når en svulst, godartet eller ondartet, presser på hypothalamus eller hypofysen, noe som resulterer i en slags feil av kjertelen daglige oppgaver. I de fleste tilfeller tumoren kan fjernes, lindre symptomene. Mens hormonelle mangler kan behandles, er det viktig å merke seg at noen ganger er årsaken er ikke identifisert.

Diagnose

For å finne årsaken til slike mangler, må man være i stand til å oppdage symptomene. The Human Growth Foundation har antydet at symptomene som vises inkluderer en langsom lem vekst, barnet er kortere sammenlignet med andre barn på samme alder, og umodne funksjoner. Ethvert barn passer noen av disse foreslåtte symptomer oppfordres til å bli vurdert av en lege. Testing for manglene er ekstremt vanskelig i at den normale menneskekroppen produserer veksthormoner i korte støt. Til enhver tid, kan det være hundrevis av sporprøver, eller det kan være svært få. Administrere mosjon og visse narkotika terapi har vist seg å stimulere hypofysen til å produsere hormoner. Så, i hovedsak, hvis hypofysen ikke fungerer, blir det ingen reaksjon på slike aktiviteter. En annen test innebærer at barnet blir innlagt på sykehuset og observert i løpet av noen få dager. Leger vil måle veksthormon nivåer til alle tider i dette observerte test. Diagnose kan være like vanskelig som å finne årsaken.

Behandling

Behandlingen synes å være den letteste del av prosessen, riktignok er den lengste. Behandlingen er enkel. Leger administrere hva pasienten mangler. Veksthormoner. Dette skjer over en periode på flere måneder som kjører hele veien opp til et par år. Hensikten er at pasienten oppnår ønsket vekst eller når den maksimale vekstpotensial. En bio-syntetiske eller kunstige, er veksthormon kilden av behandlingen.