Digidexo.com

Enkel diett plan for å miste vekt

Vekt er noe de fleste vil slite med på et tidspunkt i livet sitt. Ofte er det et resultat av en travel livsstil og ikke har nok tid til å planlegge måltider eller få tid til å gå på treningsstudio. Før du vet ordet av det, har du sette på noen få pounds og plutselig dine jeans er litt strammere rundt midjen. Du kan få en ubehagelig overraskelse når du går på vekten, men med noen enkle tilpasninger i kosthold og daglig rutine, kan du miste uønsket vekt.

Hvordan Begin

Den enkleste måten å gå ned i vekt er å kontrollere kalorier du tar inn. Ikke bare ønsker du å ta inn færre kalorier enn du forbrenner av for å gå ned i vekt, men du også ønsker å gjøre smarte valg om hva du tar inn. Opt for en god kombinasjon av magre proteiner og karbohydrater. Mens kroppen din fordeler fra enkelte gode fett, som olivenolje, vil du begrense mengden av fett du tar i til et absolutt minimum når du prøver å gå ned i vekt. Du kan oppleve at måltid planlegging kan være litt kjedelig, så hvis du kan leve med å spise lignende ting for de første ukene av dietten, vil du finne at du vil gå ned i vekt, og kan være mer entusiastiske til måltid plan mer omfattende. Prøv for eksempel en bit av lav-fett cottage cheese sammen med frukt til frokost, grillet kylling salat til lunsj og stekt fisk med friske grønnsaker til middag. Det er lurt å kutte ut visse karbohydrater, som poteter, pasta og ris i utgangspunktet, og fokusere mer på magert kjøtt, frukt og grønnsaker. Når du begynner å slippe litt vekt, kan du deretter reincorporate disse matvarene i moderate mengder. Pass på å kutte ut sukkerholdige drikker, for eksempel Colas. Mens mange velger diett brus, disse er ikke nødvendigvis noe bedre for deg. De inneholder kunstige søtningsmidler, som er skadelige og også dehydrerer kroppen. Stick med vann for de første par ukene, og behandle deg selv med en søt drikke på anledningen. Du vil definitivt ønsker å kutte ut alkoholinntaket, fordi alkohol inneholder mange kalorier som du ikke ønsker i din diett plan.

Trening

Mens det kan være vanskelig å finne tid til å gå på treningsstudio hver dag, det er aktiviteter du kan gjøre som vil øke stoffskiftet. Hvis det er mulig, gjør cardio aktiviteter; de beste metabolisme boosters kjører, svømming og aerobic. Hvis du har en mer stillesittende livsstil, men gjør det et poeng å ta en rask spasertur i ca 20 minutter om dagen. For eksempel, hvis du sitter ved et skrivebord på jobben, må du huske å ta korte pauser for å strekke på bena, park lenger unna så du må gå mer og ta trappene istedenfor heisen. Små endringer i din daglige rutine sammen med et sunt kosthold plan vil produsere de resultatene du ønsker å se.