Digidexo.com

1400 kalorier om dagen Diet Plan

Ønsker du å kick-starte en vekt-tap programmet, men ikke sikker på hvor mange kalorier du trenger for å komme gjennom dagen? Alle har ulike behov, men for mange, en 1400-kalori per dag diett er et godt utgangspunkt. Nøkkelen er å velge matvarer som oppfyller dine ernæringsmessige behov og hindre sult, samtidig tilfredsstille din smak. Med en balansert 1400-kalori plan, bør du se skala begynne å falle. Sjekk alltid med legen din før du starter en diett program.

Velg en rekke matvarer

Et balansert kosthold bør inneholde korn, frukt og grønnsaker, proteiner (for eksempel magert kjøtt, egg, nøtter eller bønner) og meieri. Ikke kutt ut fett og søtsaker helt, men begrense mengden i kosten. Frata deg helt kan føre til en binge.

Fyll opp med hele korn

Minst halvparten av korn porsjoner bør komme fra hele korn kilder. Fullkorn er en utmerket kilde til fiber, som er bra for fordøyelsessystemet og bidrar til å holde sulten i sjakk. Det er også høy i antioksidanter og kan også bidra til å forhindre hjertesykdommer, kreft og diabetes.

Gå for Rainbow

Fordi de fleste frukter og grønnsaker er lavt i kalorier, kan du spise dem i høyere volum enn noen andre matvarer. Velg frukt og grønnsaker i en rekke farger. Dette ikke bare gjør måltidet mer visuelt tiltalende, men det sikrer også at du får et bredere utvalg av næringsstoffer.

One-Day Sample Plan

Frokost:
1 skive French toast w / sirup (vanlig): 184 kalorier
½ kopp blåbær: 41 kalorier
1 kopp skummet melk: 83 kalorier

Snack
Apple med 1 oz. peanøttsmør: 168 kalorier

Lunsj
1 kopp tomat og agurk salat med 3 ts olje og eddik: 184 kalorier
1 kopp kyllingsuppe (1 oz kylling, ¾ kopp grønnsaker.): 136 kalorier
1 skive surdeigsbrød m / badekar margarin: 85 kalorier

Snack
4 hele hvete Triscuit kjeks m / 1 oz. hummus: 98 kalorier

Middag
1 ½ kopp reker og grønnsaker stir-fry (. 2 ½ oz reker + 1 ¼ kopp grønnsaker): 238 kalorier
½ oz. brun ris: 107 kalorier
1 kopp skummet melk: 83 kalorier
Totalt antall kalorier for dagen: 1407