Digidexo.com

Testosteron Patch for menn

Legen din kan forskrive en testosteron patch hvis kroppen ikke produserer nok testosteron på egen hånd. Det er tre typer testosteron patcher. Disse er brukt på forskjellige steder på kroppen og har sine egne forholdsregler og instruksjoner for bruk. Pass på at du forstår hvordan du skal bruke den type lapp du mottar. Følg legens ordre nøye for å få optimal nytte av testosteron patch.

Androderm

Den Androderm testosteron patch brukes på armene, lår, rygg eller mage. Unngå benete områder som toppen av skuldrene eller albuene. Velg en ny plassering for din lapp hver dag og la sju dager før reapplying til det samme området. Påfør ved å trykke på den klebrige siden mot huden din. La på plass i 24 timer. Sett på plaster hver kveld ved leggetid.

Testoderm

Den Testoderm testosteron patch er utviklet for å plasseres på huden på pungen. Huden på dette området er tynn og lett absorberer testosteron. Hvis Testoderm plasteret plasseres hvor som helst annet sted på kroppen din, vil den riktige mengden av medisiner ikke bli absorbert fordi huden er tykkere andre steder. Forbered huden din først ved barbering, rengjøring og tørking pungen. Påfør plasteret ved å trykke på den blanke, klebrig side til huden din. Testosteron oppdateringen bør påføres hver morgen og igjen på plass i minst 24 timer.

Testoderm TTS

Den Testoderm TTS rettelsen skal brukes på armene, rygg eller øvre rumpe. Velg et nytt sted hver gang du søker og unngå de benete områder over hoftene dine. Påfør et nytt plaster hver morgen og la den på plass i 22 timer. Dersom plasteret faller av, kan du erstatte den eller sette på en ny.

Bivirkninger

Ifølge drugs.com, mulige bivirkninger av en testosteron patch inkluderer hud blemmer, rødhet i huden, kløe, brystforstørrelse, bryst sårhet, smertefull eller langvarig ereksjon og hyppig trang til å urinere. Andre mindre vanlige bivirkninger kan oppstå slik som vektøkning, kvalme, humørsvingninger, hevelse i føtter, tretthet, frysninger, magesmerter og tap av appetitt.

Komplikasjoner

Diskutere mulige komplikasjoner ved å bruke en testosteron patch med legen din. Dette inkluderer den sjeldne muligheten for å utvikle leversykdom, slik som leverkreft eller levertumorer. Testosteronplaster kan stimulere veksten av prostata kreft eller føre til en forstørret prostata. Ved hjelp av en testosteron patch kan midlertidig forstyrre sperm produksjon og hindre din evne til å få barn i løpet av tiden du bruker plasteret.

Den Testoderm patch kan passere testosteron til din seksualpartner. Du kan fjerne plasteret før seksuell aktivitet og erstatte den etterpå. Sporings mengde av testosteron på huden din kan passere til partneren din om hud-til-hud kontakt. Din partner bør se etter symptomer som økt akne og hårvekst på uvanlige steder.