Digidexo.com

Sunn Vekttap Program

Nesten to tredeler av voksne i USA er overvektig, og om lag en tredjedel er overvektige, ifølge National Health and Nutrition Examination Survey. Kontrollere vekten er ikke bare et bilde problem: det kan hjelpe deg å kontrollere kolesterol, blodtrykk og blodsukker og kan forebygge hjertesykdom, diabetes, leddgikt og visse kreftformer. Når du setter ut for å gå ned i vekt, velge en plan som er sunt og noe du kan feste med over en lang periode.

Grunnleggende

Sjekk alltid med legen din før du starter noen vekttap program, spesielt hvis du er overvektig eller har spesielle helseproblemer som hjertesykdom, diabetes eller er gravid. For å bidra til å unngå usunne kjepphest dietter, se etter røde flagg som overdreven vektlegging av en bestemt matvaregruppe, begrenset mat valg eller en kalori-ikke-count tilnærming. Ifølge National Institutes of Health, er det best å satse på et vekttap på ikke mer enn 1 til 2 kg. per uke. En lb av fett har 3500 kalorier, så å miste £ 1 i en uke, spiser 500 kalorier mindre per dag (500 x 7 dager = 3500 kalorier per uke). Å miste 2 kg. per uke, spise 1000 færre kalorier om dagen. Reduksjonen i daglige kalorier kan komme fra en kombinasjon av å spise mindre, og økt fysisk aktivitet.

Matvalg

En av de beste måtene å gå ned i vekt og å holde den av er å holde en matdagbok. Skriv ned hver bit, slikke eller smak av mat og drikke, og du vil bli overrasket over hvor raskt de kaloriene legge opp. For å unngå sultfølelse, ikke hoppe over måltider, spesielt frokost, som kan føre til sult pigger, og spise flere små måltider spredt utover dagen for å holde blodsukkeret stabilt. For å hjelpe deg til å føle fyldigere, velge matvarer som er høyere tetthet, slik som høy-fiber matvarer: hele korn, frukt, grønnsaker og bønner. Magre proteiner, som kylling, egg, nøtter og magre meieriprodukter, kan også unngå sult. Unngå tomme kalorier, som sukker, transfett og caloric drinker, inkludert alkohol. Fokus på sunn deler, og når du er på en restaurant, spør i utgangspunktet for en to-go boks og sette halvparten måltid bort til senere. Til slutt, veie deg selv minst en gang i uken eller daglig for å hindre vekt creep.

Trening

Slanking alene kan hjelpe deg å miste vekt, men hvis du legger til en 45 til 60 minutters rask gange fire dager i uken, kan du doble din vekttap rate. En av de beste måtene å miste kroppsfett er gjennom jevn aerob trening som å gå i mer enn 30 minutter. Hvis tid er begrenset, trene i tre 10-minutters økter i stedet for en 30-minutters økt. Eventuelle ekstra bevegelsen vil bidra til å brenne kalorier, så tenk på måter du kan øke din fysiske aktivitet som å ta trappene i stedet for heisen, eller parkere bilen ved enden av tomta.