Digidexo.com

Hvordan Presenter jeg Chlorella og Spirulina Into the Diet?

Hvordan Presenter jeg Chlorella og Spirulina Into the Diet?


Chlorella og Spirulina er alger som brukes som kosttilskudd fordi de inneholder høye nivåer av antioksidanter, essensielle fettsyrer, proteiner og mineraler. Legge Chlorella og Spirulina til kosthold vil gi deg sunn protein, kan hjelpe til med vekttap og hjelp boost immunitet. Det har vært påstander om at Chlorella og Spirulina har kurert sykdommer og andre skryte som ikke kan bekreftes, men Chlorella og Spirulina vil legge viktige mineraler og vitaminer til kosthold.

Hvordan Presenter jeg Chlorella og Spirulina Into the Diet?

•  Informer familie at du er innføre Chlorella og Spirulina inn i dine måltider. Fortell dem at du gjør endringer i å forberede måltider for å forbedre din generelle helse. Snakk med dem om fordelene med Chlorella og Spirulina.

Legg små mengder av Chlorella og Spirulina i smakfull mat. Chlorella og Spirulina kommer i kapsler, tabletter og pulverform, og du kan lett blande dem inn i mat. Du kan legge disse kosttilskudd til oppskrifter for chili, sterk-flavored supper, gryteretter, salater og grønnsaksretter som har mye av greener. Bruk bare 1/2 ts. på første og svært gradvis bygge opp til større mengder. Overvåke om noen familiemedlemmer har bivirkninger av kosttilskudd. Prøv å bruke litt Chlorella og Spirulina i ditt barn eller ektefelle favoritt søt eller dessert.

Teach men ikke forkynne om fordelene med Chlorella og Spirulina. Forklar alle sine kvaliteter og fordeler. Ikke gjør det høres ut som en kur-all for hver sykdom. Det er ingen one-size-fits-all løsning for optimal helse.

Ikke tving Chlorella og Spirulina på motvillige familiemedlemmer eller gjøre spising virke som en straff. Måltidene bør være gledesfylte tider for en familie. Chlorella og Spirulina har en uvanlig smak og utseende, siden de er alger, og dette kan ikke appellere til noen mennesker.

Unngå oppvarming eller matlaging Chlorella og Spirulina. Jo lenger de varme, er det flere av sine iboende egenskaper tapt. Legg Chlorella og Spirulina som du fjerner en rett fra komfyren eller ovnen eller rett før servering.

Hint

  • Gå på nettet og finne blogger med oppskrifter som du kan bruke til å introdusere Chlorella og Spirulina.