Digidexo.com

Urter for å hjelpe med overgangsalder

Urter for å hjelpe med overgangsalder


Kvinner begynner de store hormonelle endringer i overgangsalderen mellom 45 og 55. På denne tiden de tåle mange sosiale endringer sammen med symptomer fra hetetokter til depresjon. Her er noen urter som kan bidra til å motvirke disse frustrerende symptomer.

Huske på

Hver kropp er forskjellig og som sådan forskjellige mennesker vil reagere på urter annerledes. Hvis du oppdager at en bestemt urt forårsaker mer skade enn godt du kan være å ha en allergisk reaksjon eller urten kan være i samspill negativt med medisinering. Rådfør deg med en herbalist eller en integrert lege før du starter urtemedisiner.

Stimulere Hormoner

Som menopause er begynnelsen på uttømming av kvinnelige hormoner, kan noen av disse urter bidra til å holde deg følelsen mer balansert i hormon avdelingen. Dette kan bidra til å lindre dine andre symptomer i tillegg. Klaseormedrue er en urt som kan stimulere naturlige østrogenproduksjonen sammen med å forbedre tonen i nervene. Denne urten har østrogen-lignende egenskaper. Ta to doser på 40 mg hver av klaseormedrue i en kapsel form for seks måneder av gangen. Falske unicorn root samme måte fungerer som et hormon og kan holde kvinnelige hormoner stimuleres i begynnelsen av overgangsalderen. Lag en te med roten av urt med en teskje av bakken opp rot i en kopp med vann, deretter koke og la det småkoke i 10 til 15 minutter før du drikker. Kysk treet fungerer godt med falske unicorn root, da det kan stimulere hypofysen til å bidra til å balansere østrogen og progesteron. Ta 40 dråper av konsentrert flytende urteekstrakt hver morgen

Hetetokter

Her er tre urter som hjelper med hetetokter. Rødkløver kan tas for å undertrykke hetetokter ved å manipulere blodårene for å gjøre dem mer ettergivende. Du kan ta det i tablettform eller i en te der du legger til tre teskjeer av blomstene til en kopp kokende vann og la det bratt i 15 minutter. Gamma-oryzanol er et utdrag fra riskliolje som har vært brukt i Japan for angst og menopause. Det behandler hetetokter ved å redusere mengden av leutinizing hormon som frigjøres av hypofysen, og i stedet det stimulerer endorfiner. Du kan ta en tablett av ekstraktet i en dose på 300 mg per dag. Den felles husholdning urten salvie har blitt brukt til å lette den hormonelle overgangen som skjer i overgangsalderen. Dette er på grunn av sin estrogenic og beroligende egenskaper. Prøv det som et skjær med 40 dråper to ganger om dagen blandet i litt vann

Depresjon

Her er to urter for å hjelpe med depresjon aspektet ved overgangsalder. Ginseng er en velkjent urte tonic som forbedrer både humør og østrogenproduksjonen. Prøv 300 mg daglig av sibirsk ginseng. Johannesurt har ganske nylig blitt en viktig middel for depresjon generelt. Det er spesielt effektivt med kvinnelige hormon-relaterte problemer som PMS og overgangsalder. Ta 500 mg av gras per dag og husk at det kan ta opptil en måned for å vise noen effekt.

Herbal Utfyller

For disse urte rettsmidler for å fungere må du føre en sunn livsstil. Tren regelmessig, spise et sunt kosthold, unngå alkohol og koffein og slutte å røyke for å forbedre din overgangsalder symptomer. Du kan også være lurt å prøve yoga eller pusteøvelser for å forbedre den medfølgende angst.