Digidexo.com

Hvordan naturligvis behandle Blisters

Hvordan naturligvis behandle Blisters


Blemmer er ikke en dårlig ting. De kommer som et resultat av skade, som et brannsår. Fluidet på innsiden av dem er stort sett kollagen, som brukes til å reparere kroppen, og hvite blodlegemer, som bekjempe infeksjoner. Så du trenger ikke nødvendigvis ønsker å kvitte seg med blemmer. Du trenger imidlertid ønsker å hjelpe dem gå bort, slik at du vet at du er helbredet.

Bruksanvisning

•  Legg en pose med is over såret du har fått, enten det er et brannsår, friksjon sår eller et kutt. Dette er fortrinnsvis av et forebyggende tiltak, som å gjøre dette vil bidra til såret leges umiddelbart, og derfor føre til færre blærer til å dannes som et resultat av såret.

Vask området som får blemmer med såpe og vann. Vær veldig forsiktig og bruke en dabbing bevegelse snarere enn en skrubbing bevegelse for å hindre blemme fra spratt.

Tørk av blemmer området med en klut med de samme milde bevegelser du brukte til å vaske dem.

Påfør litt aloe til blemme, spesielt hvis det er forårsaket av et brannsår eller friksjon såret. Det hjelper fukte huden og har også helbredende egenskaper.

Brew noen Echinacea te og drikke det hele dagen. Det vil drastisk øke immunsystem, noe som betyr at dine blemmer vil gjøre jobben sin raskere og deretter bli borte.

Tips og advarsler

  • Ikke pop din blemme. Dette vil stoppe prosessen med å reparere sår og åpne den opp for smitte.