Digidexo.com

Hvordan til Final Stage Lung Cancer

Som hjelper er det viktig å lære hvordan man skal håndtere endelige stadium lungekreft symptomer, smerter og problemer din kjære en kan oppleve. Du jobber hardt for å håndtere slutten av livet problemer, og får den støtten du trenger for å holde det gående, selv i møte med en håpløs kamp mot lungekreft. Smerten din kjære en føler gjør vondt verre for deg. Her er noen trinn du kan ta for å lære hvordan man skal håndtere sluttfasen av lungekreft, samtidig som støtten din kjæres behov.

Bruksanvisning

Hvordan håndtere Endelig Stage Lung Cancer

•  Husk at lungekreft er en sykdom som rammer mange mennesker. Din kjære er ikke den eneste, og verken er du den eneste omsorgsperson å måtte slite seg gjennom slutten av livet problemer. Selv om det høres litt morbid, å huske at du ikke er alene går en lang måter mot å hjelpe deg med å holde din sunn fornuft.

Bli en kreft omsorgsperson støttegruppe, hvis du ikke allerede har gjort det. Ditt lokale sykehus onkologi senteret vil ha informasjon om ulike grupper som i dag møte i ditt område. Spør din kjære en behandlende lege, hvis du er usikker på om noen av gruppene faktisk vil møte dine behov. Hun kan ha mer informasjon om grupper som oppfyller uformelt. Du kan også bruke Internett til å finne en via National Cancer Institute.

Verve avlastning for å gi deg tid borte fra din kjære. På den siste etappen av lungekreft, vil svulstene har allerede metastasert og forårsaker forstyrrelser, smerter og problemer med andre kroppslige systemer. Din kjære trenger din kjærlige omsorg mer enn noensinne, men for å komme seg ut av huset og delta på støttegruppemøter, må du ha et godt samarbeid med en avlastning frivillig, som kan gå inn og overta omsorgen mens du er midlertidig ute av huset. Internett er det beste alternativet for å finne enten frivillig eller privat finansiert pusterom omsorgsarbeidere.

Bestill hospice omsorg for din kjære. Som slutten av livet nærmer seg, kreft krever konsekvent lammende med morfin og andre stoffer, og dette kan være en overveldende oppgave for én person. En trenet hospice arbeidstaker kan utføre selve helsetiltak, og la din kjære til å være hjemme i kjente omgivelser. Dette gjør også at dere to å tilbringe mer kvalitetstid sammen, som ikke er tatt opp med å ta målinger, administrere medisiner, og lettelser symptomer.

Meet med en advokat for å sikre at all slutten av livet problemer blir diskutert, og har blitt tatt vare på. Selv om det kan føles voldsom, vil det være en viktig sak for din kjære til å være i stand til å forlate deg og familien godt hånd om, med et minimum av skatt gjeld etter døden. Ikke vær redd for å spørre advokat for å komme hjem til deg og bringe hva papirer må signeres.

Be om hva du trenger. Mens din kjære lider av siste etappen lungekreft er den som får primærhelsetjenesten, er du like viktig. Noen ganger vil selv venner og familiemedlemmer glemme dine behov, og utelukkende fokusere oppmerksomhet, tanker og bønner på din kjære. Snakk opp for deg selv eller har en nær venn gjøre dette på dine vegne.

Tips og advarsler

  • Ikke bli en ensom ulv og prøver å håndtere problemene, oppgavene, og holde opp din egen helse og følelsesmessige velvære selv. Du trenger hjelp og jo mindre du synes det er nødvendig, jo mer du er i behov av støtten som grupper og avlastning har å tilby.