Digidexo.com

Flat Belly Diet Instruksjoner for å miste vekt

Flat Belly Diet Instruksjoner for å miste vekt


En kombinasjon av mosjon og et fettfattig kosthold fører til en flatere mage. Vanligvis legger vekt på magen området først og er den vanskeligste å skifte. Men enkle endringer i kostholdet ditt, kombinert med grunnleggende hjerte-og toning øvelser sikrer en flatere mage etter bare et par uker.

Flat Belly Diet Instruksjoner for å miste vekt

Øvelse for 40 minutter, tre ganger i uken. Utføre hjerte-aktivitet som løping, svømming, dans eller aerobic. Dette bidrar til å brenne kalorier som eliminerer fett fra magen, slik at det ser flatere. Det er ingen grense for hvor mye kardiovaskulær trening du kan gjøre, jo mer jo bedre og raskere vil du se resultater.

Gjør 50 sit-ups om dagen. Sit-ups eller mage crunches er en utmerket måte å tone magen som de virkelig fungerer magemusklene. Pust dypt og langsomt mens du gjør disse øvelsene, og du vil også styrke lungene dine, bygge overkroppen styrke og forbedre fleksibiliteten. Hvis du klarer mer enn 50 sit-ups hver dag, gjøre det. Jo mer du kan gjøre, jo raskere vil du se resultater.

Spis en fettfattig diett. Ferske magert kjøtt som kylling og kalkun, fisk som torsk og laks og grønnsaker som gulrøtter, magre bønner og brokkoli inneholder få kalorier og lite fett. Kjøtt og fisk du spiser bør ikke være større enn håndflaten din, og du kan spise sammen med så mange grønnsaker som du vil. Spist fortløpende i løpet av to uker vil levere gode resultater og du bør begynne å se en forskjell i flathet av magen.

Skjær ut mat høy i karbohydrater. Poteter, hvitt brød og hvit pasta forlate magen ser oppblåst - det motsatte av hva du ønsker. Ved å kutte ut disse matvarene, vil magen ikke strekkes og vil vises flatere. De er laget av raffinerte karbohydrater og inneholder stivelse, kli, skrog, fiber og har mye av de næringsstoffene som tas av under behandling. Brown karbohydrater, på den annen side, er ansett som mer naturlig og er fulle av hele korn.

Alltid spise frokost. Kroppen trenger påfyll av etter 6 til 8 timer søvn. Kroppen din vil være sultne, og du vil være craving mat. Hvis du ikke spiser regelmessig, vil kroppen faktisk lagre fett som det vil tror du sulter. Spis en fullkorn frokostblanding bar hvis du er i en hast, eller kjøpe en lav-fett smoothie med fettforbrenningen veie. Dette vil holde deg følelsen fyldigere til lunsjtid.

Drikk vann regelmessig i løpet av dagen. Drikk åtte halvlitere med vann daglig på minimum. Vann spyler ut giftstoffer i kroppen, og holder sultfølelse i sjakk som magen din vil føle fyldigere og du vil ønske å spise mindre.