Digidexo.com

Om Body Cleanse detoxes

Om Body Cleanse detoxes


Kroppene våre er utrolig flinke til å skylle ut giftstoffer og holde seg frisk. Arbeider i tandem, den lever, tykktarm og nyrer rense blodet og fordøyelsessystemet til uønskede eller un tiltrengte rester og patogener. Vårt moderne kosthold, imidlertid skattene våre systemer på måter som det aldri ble designet for å håndtere. Vi konsumerer regelmessig kjemikalier og matvarer som er giftige for våre immunforsvar og tette opp verk av våre fordøyelseskanalen. Kropps renser er designet for å skylle bort disse akkumulerte giftstoffer og rydde vei for bedre helse og en sterkere, bedre fungerende kropp.

Definisjon

En kropp rens detox er en midlertidig, begrenset diett diett som er utviklet for å fjerne giftstoffer fra tykktarm, lever, nyrer og tarmer. Det finnes flere typer kropp rens dietter, men de fleste av dem inneholder en kombinasjon av urter, grønnsaker, frukt, juice og probiotika for å fjerne fordøyelsessystemet og organer av giftstoffer.

Hvorfor folk Detox

Fordi vårt moderne kosthold er høy i ikke-organiske forbindelser, fett og kjemikalier, er vårt immunsystem overveldet av arbeidet med å kvitte kroppens giftstoffer. En detox kroppen rens antas av mange å være en effektiv måte å hjelpe rense kroppen for overflødig giftstoffer.

Forhold behandlet av Detox Renser

Body detox rensing sies å være nyttig i healing mange ills, inkludert kronisk utmattelsessyndrom, narkotika og alkohol avhengighet, irritabel tarm syndrom, slimaktig plakk, enda noen kreftformer og uønsket vektøkning.

Mat Toxicity

Når det gjelder å spise sunt, er en god regel "alt med måte." For mange sure matvarer, for eksempel hvitt mel produkter, brus, salt, kjøtt, stekt oljer, raffinert sukker og pasteurisert melk, kan forlate skadelige rester i tarmsystem og bør spises i moderate mengder.

Master Cleanse

En typisk "master rens" innebærer en periode av mat avholdenhet, etterfulgt av væsker, inkludert saft. Noen mester renser også oppmuntre til bruk av cayenne pepper eller andre krydder for å bidra tarm rensing.