Digidexo.com

Proffene for Raw Milk

Proffene for Raw Milk


Mye kontrovers omgir praksis av å konsumere rå melk. Det er ulovlig å kjøpe for konsum i mange stater. Noen stater tillater salg for dyrefôr eller tillate forbrukerne til å kjøpe aksjer i en melkeku eller flokk. På grunn av de mange og varierende lover, få rå melk er mye vanskeligere enn å lage en tur til den lokale dagligvarebutikken. Men talsmenn mener de helsemessige fordelene langt oppveier ulempene.

Antibiotika

Friske kyr ikke krever regelmessige doser av antibiotika som overfører til melken. Rå melk meierier tror frittgående, gress-matet kuer er sunnere fordi de lever som naturen ment. Disse kyrne frittgående produsere naturlige mengder melk. Melk som kommer fra tradisjonell melkeproduksjon inneholder ofte antibiotika rester fordi kyr ofte krever bruk av antibiotika for å behandle infiserte jur på grunn av høyt volum av melkeproduksjonen nødvendig. Antibiotikum residuum regelmessig forbrukes i kommersiell melke antas å bidra til antibiotisk resistens mot skadelige bakterieinfeksjoner hos mennesker, i henhold til den bære Tabell nettsiden.

Veksthormoner

Rå melk er fri for rekombinante storfe veksthormoner, eller rBGH. Rå melk talsmenn tilskriver bivirkninger - for eksempel en økning i allergier, autisme og ulike fordøyelse problemer - til rBGH funnet i kommersiell melk. I tillegg er det antatt at rBGH bidrar til rask vekst og tidligere utbruddet av pubertet hos barn. Mange andre land har allerede forbudt bruk av rBGH, og kommersielt bearbeidet melkeprodusenter i USA er gradvis beveger seg bort fra å bruke rBGH, hovedsakelig på grunn av press fra forbrukere, i henhold til økologiske forbrukere hjemmeside.

Nyttige bakterier

Fordøyelsesenzymer og nyttige bakterier forbli intakt i rå melk. I likhet med de levende bakterier som finnes i kvalitet merker av yoghurt, inneholder rå melk bakterier som fremmer et sunt fordøyelsessystem. Den pasteurisering av kommersielt tilgjengelige melk oppvarmes for å drepe skadelige bakterier; dessverre prosessen dreper også bakterier som bidrar til intestinal helse.

Fatty Acid

Rå melk er en utmerket kilde til CLA. Konjugert linolsyre, eller CLA, er en fettsyre som finnes i animalske produkter. Grass-matet kuer har mye høyere nivå enn sine korn-matet kolleger, melder Raw Milk Fakta nettsted. CLA har vist seg å redusere risikoen for mange typer kreft, redusere LDL samtidig øke HDL kolesterol nivåer og hjelpe kroppen i å brenne sta magen fett. Selv om CLA kosttilskudd er tilgjengelig, er kostholdet ditt den optimale måten å øke denne gunstige fettsyrer i kroppen din.