Digidexo.com

Viktigheten av rask tilgang til rusbehandling

Viktigheten av rask tilgang til rusbehandling


Rusmisbruk fører til narkotikamisbruk, en progressiv sykdom som resulterer i mental og fysisk helse skade eller død, og ikke nødvendigvis i den spesiell rekkefølge. Anonyme Narkomane definerer en rusavhengig som en mann eller kvinne hvis liv er kontrollert av narkotika. Avhengighet påvirker ikke bare den personen som lider av det, men hans familie og kjære også. Utvinning fra rusmisbruk krever en genuin vilje til å stoppe, og rask tilgang til behandling og støttegrupper.

Fakta

I en studie utført av National Institute on Drug Abuse, ble det avslørt at i 2007, anslagsvis 19,9 millioner amerikanere i alderen 12 år eller eldre (rundt 8 prosent av befolkningen) var nåværende brukere av illegale rusmidler. Nesten én av fem av disse var 18 til 25 år gamle, og mange flere er aktuelle tobakk eller binge alkohol brukere. De bestemte konsekvensene av denne narkotikabruk å være potensielt vidtrekkende, spille en rolle i årsaken og progresjon av mange medisinske lidelser, inkludert avhengighet. Realiteten er at bare en slank prosent av de amerikanerne får behandling for rusmisbruk.

Betraktninger

Ifølge National Guideline Clearinghouse, overvåket avgiftning kan hindre potensielt livstruende komplikasjoner som kan oppstå hvis en pasient står ubehandlet. Langvarig rusmisbruk kan provosere voldelige forbrytelser, ulykker og mentale og helse forverring.

Intervensjon

Mens noen rusmisbrukere er i stand til å anerkjenne deres problem og be om hjelp, mange andre overse realitetene i deres nåværende situasjon. Intervensjon fra familie og venner er ofte nødvendig, for å hjelpe personen som lider av rusmisbruk i erkjennelsen effekten hans oppførsel er å ha i sitt liv.

Expert Insight

Selv om en intervensjon er gjort og rask tilgjengelighet til behandling gis til personen som lider av rusmisbruk, vil utvinning avhenge av hans vilje til å bli bedre. Ingen kan tvinge utvinning på noen andre, og de fleste utvinne narkomane slutt tilbakefall. Recovery er en prosess, ikke en hendelse, og det må tas en dag av gangen.

Programmer

Det er et stort antall av raske, tilgjengelig, rusmisbruk utvinning programmer. United statens Substance Abuse and Mental Health Administration utstedt flere kampanjer som for eksempel: A Family guide til å holde Youth mentalt frisk & Drug Free, Tilgang til Recovery, byggesteinene for en sunn fremtid, Campaign for psykisk helse Recovery, Fetal Alcohol Spectrum Disorders, Finn Youth Info, Bostedsløshet Resource Center og mange andre. Likeledes, organisasjoner som narkotiske Anonymous har pågående, 12-trinns program møter tilgjengelig hver dag i uken.