Digidexo.com

What Happens in Alkohol avgiftning?

What Happens in Alkohol avgiftning?


Prosessen med alkohol avgiftning varierer i henhold til ditt nivå av avhengighet og hvilke typer abstinenssymptomer du opplever. Du kan velge å behandle lavt nivå intensitet abstinenssymptomer hjemme, men det er lurt å søke legehjelp og bli behandlet i en innleggelse medisinsk anlegg for å være sikker på at du er skikkelig tatt vare på i denne vanskelige overgangen.

Abstinenssymptomer

Abstinenssymptomer kan omfatte Delerium tremens, ofte referert til som DTS. DTs kan oppstå tre dager til to uker etter at du inntar din siste alkoholholdig drikk. Kjennetegn på DTs kan omfatte skjelving, hallusinasjoner, forhøyet puls, høyt blodtrykk, uro og forvirring. Andre symptomer på alkoholabstinens kan omfatte søvnløshet, angst, økt kroppstemperatur, kvalme, oppkast og beslag. Medisinsk behandling av disse symptomene er ofte nødvendig på grunn av de alvorlige og ofte livstruende natur av mange ubehandlede symptomer.

Medical Assessment

Når du har gjort beslutningen om å angi et sykehus for å behandle alkohol abstinenssymptomer, vil det medisinske personalet forberede en medisinsk vurdering av din tilstand. Du kan bli bedt om å rangere dine symptomer fra 1 til 10, hvor 1 er mild eller ikke-eksisterende og 10 er alvorlig. Etter disse funnene blir vurdert av en lege, vil du begynne eventuelle nødvendige farmasøytiske behandlingsformer. Noen medisiner for behandling kan ikke startes før all alkohol er ute av blodet.

Farmasøytiske Therapeutics

Nivået på dine abstinenssymptomer og hvilke typer symptomene du opplever vil avgjøre medisiner du trenger for å behandle symptomene. Ofte er lorazepam eller diazepam foreskrevet for pasienter som opplever angst. Haloperidol kan være foreskrevet hvis du opplever ekstrem uro. En kombinasjon av lorazepam og haloperidol kan være foreskrevet for ekstreme symptomer. Mange medisinske fasiliteter innføre en vitamin protokoll for pasienter som går gjennom alkoholabstinens som er mangelfull i vitaminer grunn av overdreven alkoholmisbruk. Folsyre og tiamin er ofte gitt som injeksjoner i flere dager sammen med en muntlig multivitamin.

Andre behandlings

Mens gjennomgår farmasøytiske legemiddelselskap, kan det medisinske personalet på anlegget velger å gjennomføre behandling med utdannede rådgivere eller med pleiepersonalet. Terapitimer vil overvåke utviklingen med medisiner og åpne kommunikasjonslinjer for å diskutere eventuelle underliggende problemer eller årsaker til overdreven drikking. Anbefalinger for utvendig behandling med utvinning programmer og grupper er ofte implementert i terapitimer for å være sikker på at du har en ekstern støttegruppen for å hindre ytterligere alkoholmisbruk.