Digidexo.com

Vann & Lemonade Diet

Lemonade og vann kosthold, ellers kjent som den populære detox løsningen "The Master Cleanse," er en kortsiktig slanking svar som kan angivelig forbedre helsen til kroppen ved å legge til rette for fjerning av kosttilskudd giftstoffer gjennom sin tilslutning til en langvarig fort. Mens etter Lemonade Diet, er den eneste tillatte matvare forbruk av hjemmelaget, fersk presset lemonade. Ettersom dette er en svært lav-kalori diett, bare følge det med den uttrykkelige tilsyn av legen din for å få færrest mulig helsemessige bekymringer.

Lemonade Diet Basics og Pre-Plan

Sett en konservativ tidsramme hvis dette er første gang du utfører en Lemonade Diet plan. Mens selve planen kan vare i opptil to uker, bør nybegynnere begrense seg til en grunnleggende fire-eller fem-dagers versjon av planen for å måle toleranse for langvarig faste før du prøver en lengre streiftog. Mens du er på planen, merk at du bare vil være i stand til å konsumere fersk presset sitronsaft blandet med organisk lønnesirup og pepper, så lager opp på disse elementene på forhånd for å unngå å gå tom for "mat" på et viktig tidspunkt under selve plan .

Engasjere seg i en tre-dagers overgangsperiode for å hjelpe deg å begynne og avslutte planen riktig, slik at kroppen din tid til å venne seg til en flytende diett. På den første dagen av den pre-plan, forbruke noe annet enn frukt og grønnsaker i løpet av dagen. På den andre dagen av den pre-plan, spiser bare frukt og grønnsaker. På den tredje dagen, spiser ingenting, men fersk presset appelsinjuice, blandet med sirup etter smak. Reversere denne prosessen når kommer av planen.

Lemonade Diet

Konsumere ingenting, men fersk presset lemonade blandet med lønnesirup mens du er på Lemonade Diet. I begynnelsen av hver dag, bland 14 ss. sitronsaft med 14 ss. av lønnesirup. Hell denne blandingen i 2 liter vann, miksing grundig. Målet ditt er å fullføre dette ved slutten av dagen, med tillegg av så mye vann som du liker. Vær forsiktig å bare forberede blandingen ved starten av hver dag, som det ikke vil holde godt i kjøleskapet, og du vil ønske å sikre at "måltider" er så spiselig som mulig mens du er på denne begrensede diett plan.

Utover lemonade, vil du også ønsker å utnytte en saltvann flush hver dag. En saltvann flush vil tvinge kroppen til å ha avføring, angivelig øke effekten av detox prosessen. Kombiner en liter vann med en spiseskje havsalt, drikke blandingen enten tidlig på morgenen eller sent på kvelden. Vær oppmerksom på at du vil ha en tarmen bevegelse innen en time av å konsumere drikken, så ikke utføre saltvann flush på noe punkt som du vet du vil være borte fra et bad under forventet tid.