Digidexo.com

How High-protein dietter Work

How High-protein dietter Work

The Diet

Høy-protein dietter anses å være de der om lag 30 til 35 prosent av totale kalorier forbrukes i form av protein. Det anbefales at høy-protein dieters mål å konsumere mellom 120 til 200 g protein per dag, forutsatt at et daglig inntak på 1800 kalorier. En annen tommelfingerregel er å sikte for ca 1 g protein per kg kroppsvekt, så en 150-lb. person bør prøve å konsumere ca 150 g protein hver dag.

Lean (lavt fettinnhold) protein er mest sunt hjerte, samt å være fylling uten å kjøre opp kalori teller. Noen av de beste kildene til magre proteiner inkluderer kokte tørkede bønner og linser (7 til 9 g protein per halv kopp servering), magert kjøtt, fjærfe eller fisk (ca 7 g protein per oz.), Nøtter (7 g protein per oz .), ost (7 g protein per oz.), cottage cheese (14 g protein per halv kopp servering), egg (6 g protein per egg), yoghurt (6 g protein per 1/2 kopp servering), og tofu (13 g protein per 3 oz. servering).

Fordeler

The American Journal of Clinical Nutrition publiserte en studie der deltakerne rapporterte følelsen mindre sult og større tilfredshet, samt opplever økt vekttap, da de økte proteininntaket til 30 prosent av totale kalorier forbrukes. De resterende kalorier besto av 50 prosent karbohydrater og 20 prosent fett. Emner som fulgte denne type diett rapporterte forbruker ca 440 kalorier om dagen mindre enn når de forbrukes en diett lavere i protein. En annen publikasjon, Journal of Nutrition, publisert en studie som konkluderte med høy-protein diett i forbindelse med trening ikke bare forbedret vekttap, men også ført til lavere nivåer av fettstoffer i blodet (lipider).

Risiko

The American Heart Association er på posten som ikke godkjenning av høy-protein diett som en metode for vekttap. Sin bekymring er at mange typer animalsk protein har høye nivåer av mettet fett, forbruket av disse er knyttet til økt risiko for diabetes, hjertesykdom, hjerneslag, enkelte former for kreft, lever og nyresykdommer og osteoporose. I tillegg føles den forening som dreven vektlegging av protein kan føre til underforbruk av high-fiber, høy-karbohydrat planteføde som hele korn, grønnsaker og frukt som kan bidra til å holde kolesterolet lavt og fremme kardiovaskulær helse. The Heart Association oppfordrer isteden at vekttapet være et resultat av en fornuftig og balansert kosthold - en der fettinntaket og magre proteiner tar sin plass sammen med plantebaserte karbohydrater som grunnlag for et sunt kosthold.