Digidexo.com

Hvordan Følg en Modifisert Mediterranean Diet Plan

Det er ingen hemmelighet at folk fra områdene rundt Middelhavet (Italia, Hellas, etc.) har en lengre forventet levealder enn de fleste amerikanere og europeere. Hovedårsaken bak det er deres kosthold, som består av en masse olivenolje, belgfrukter, grønnsaker, nøtter, og mye mindre fet, stekt mat, kjøtt og sukker! Så hvorfor ikke prøve det ut?

Hvordan Følg en Modifisert Mediterranean Diet Plan

Hvordan du endrer din diett, Mediterranean Style!

Kjøp ferske grønnsaker, frukt, fisk, belgfrukter, tørkede bønner, nøtter, korn og kornprodukter. Dette er bare noen av de viktigste stifter at kostholdet vil dreie seg om nå som du følger Middelhavet Diet.

Substitute umettet fett med enumettet fett, fordi disse hjelpemiddel lengre levealder. Kutt ned på stekt mat, fet mat, og mat med høyt sukker! Prøv å begrense inntaket av rødt kjøtt og fjørfe, og erstatte dem med fisk på grunn av den høye omega 3 fatty acid innhold.

Tailor din matlaging stil til å bruke olivenolje. Olivenolje er en viktig del av middelhavsdiett, og rik på de nevnte enumettet fett. Olivenolje inneholder essensielle fettsyrer som ikke kan produseres av egen kropp og er full av antioksidanter, så sammen med forlenge levetiden, er det fylt til randen med fordeler!

Gjør endringer i din daglige menyen. Ikke frata deg av dine favoritt mat hele tiden. Lær hvordan du kan nyte din diett basert rundt korn, frukt og fisk. Det finnes en rekke smakfulle oppskrifter som kan bli funnet på nettet. Gjør din Mediterranean Diet livsstil hyggelig, slik at du kan holde det opp. Hvis du gruer kostholdet og frata deg av alle dine favoritt ting hele tiden, vil du gi opp.

Begynn å forberede din favoritt middelhavsdiett, olivenolje-baserte oppskrifter og nyt! Nyt vite at du legger år til din levetid, og føler seg bedre start nå.

Hint

  • Prøv å handle for frisk frukt og grønnsaker til bønder markeder for den høyeste kvalitet du kan finne.
  • For å unngå å få lei (og dermed gi opp og gå tilbake til dine tidligere måter) med middelhavsdiett, sørg for at du finner oppskrifter du virkelig liker, og det er nok av fantastiske smaker middelhavsretter der ute!
  • Ikke 100% frata deg av dine favoritt mat, bare spise dem i moderasjon.