Digidexo.com

Hvordan identifisere Seroquel

Seroquel er en quetiapin markedsføres av Astrazeneca. Quetiapin tilhører den kjemiske klassen dibenzotiazepinderivatene og er et atypisk antipsykotikum som brukes til å behandle symptomer på schizofreni. Off label bruk er vanlig og omfatter behandling av søvnløshet, PTSD og angst. Den nøyaktige metode for virkningen av quetiapin er ukjent, selv om det er tenkt å antagonisere dopamin type 2-reseptorer og serotonin type 2-reseptorer. Den rene Pulveret er hvitt til off-white, og er moderat løselig i vann. Men kommer seroquel i en rekke forberedelser.

Bruksanvisning

•  Bestem fargen på medisin for å bli identifisert. Seroquel kommer i fersken, gul, hvit og oransje tabletter. Seroquel Depot - utvidet utgave - kommer i fersken, hvit, gul og blek gul.

Bestem form av medisinen. Seroquel kommer i stort sett runde tabletter med unntak av 300 mg og 400 mg tabletter som er kapselformet. Alle de Seroquel XR tabletter er kapselformet.

Bestem skriften på medisinering. Alle Seroquel Tablettene er merket med ordet "Seroquel" og doseringen i milligram. Doseringen kan være på samme side som Seroquel forlaget eller kan være på baksiden. Seroquel Depot inneholder ikke "Seroquel" avtrykk. En "XR" avtrykk brukes i stedet.

Besøk linkene i seksjonen Resources for bilder og en pille identifikator søknad. Disse sidene vil bidra til å bestemme hva slags medisiner du prøver å identifisere.

Kast medisiner som ikke kan være vellykket identifisert. Hvis det er noen tvil overhodet om natur medisin, bør det ikke bli fortært. Feil ved administrering av medisiner dreper tusenvis av amerikanere hvert år.

Tips og advarsler

  • Hvis den eksakte type medisin ikke kan fastslås, bør det ikke bli fortært.
  • Med jevne mellomrom går gjennom alle dine medisiner for å kontrollere for manglende eller utløpt medisin.
  • Ikke bruker medisiner hvis du er usikker på hvilken type det er.
  • Seroquel kan være skadelig hvis de spises med andre medisiner eller pasienter med nedsatt nyre- eller leversvikt.
  • Ikke bruker medisiner som ikke er foreskrevet til deg.
  • Ikke del Seroquel med andre mennesker som det kan skade dem.
  • Seroquel bør ikke tas recreationally som akutt overdose er mulig.