Digidexo.com

Enkel og lett å gjøre hjemme øvelser

Enkel og lett å gjøre hjemme øvelser


Vi vet alle at trening er en viktig del av å ta vare på kroppen vår. Ikke alle av oss har råd til gym medlemskap, men bare fordi du er bundet til hjemmet betyr ikke at du ikke kan få en god treningsøkt. Her er noen enkle øvelser som du kan gjøre fra komforten av ditt eget hjem, i bare en liten plass.

En øvelse For Your Abs

En sykkel crunch er en av de mest effektive mageøvelser fordi det fungerer alle tre muskelgrupper. For å starte, la seg ned på gulvet med ryggen flat og hendene bak hodet, skuldrene av bakken og knærne bøyd inn mot brystet. Ta med høyre kne og venstre albue sammen mens utvide din venstre beinet til en 45-graders vinkel. Deretter bytte, bringe i venstre kne og høyre albue og rette høyre ben til en 45-graders vinkel. Fortsett på denne jevn bevegelse, lik sykle i 10 til 30 reps, avhengig av din kondisjon. Rest kort deretter gjenta to eller tre ganger for best resultat.

En øvelse for rumpe

Bagasjerommet er kroppens favoritt sted å oppbevare sin junk - det er der mye av unødvendig fett går. Så toning baken er trolig en god idé og gjøre knebøy er trolig den beste måten å gjøre det. Stå med føttene omtrent skulder bredde hverandre og en manual i hver hånd hviler sammen med lårene. Gjør en grunnleggende knebøy (som om du sitter i en stol) med vekten på hælene og knærne ikke beveger seg fremover av tærne. Klem setemuskler sammen som du kommer tilbake til startposisjon. Gjenta denne bevegelsen 15 til 20 ganger.

For å gjøre denne grunnleggende knebøy vanskeligere, prøve å øke vektene eller antall knebøy du gjør. Et morsomt alternativ er å droppe manualer og, i stedet for stigende sakte, hopper opp i luften og landet i en ubehagelig stilling.

The Classic pushup

Vi er alle kjent med pushups - vi har gjort dem siden vår første barneskolen gym klassen. Det er en stor oppgave fordi, gjort riktig, det fungerer brystet, triceps, skuldre, mage, boller og korsrygg. I tilfelle du er litt rusten på how-to av en pushup, ligge på gulvet på magen. Plasser hendene rett under skuldrene på gulvet og presse deg opp fra gulvet slik at brystet ditt er ikke lenger berøre den. Hold kjernen av kroppen din stiv - ikke bøy ryggen eller sag magen. Holde abs bøyes vil hjelpe. Presse deg selv opp til armene er utvidet, og senk deg selv tilbake til brystet berører gulvet. Den klassiske pushup innebærer å holde bena helt rett, tærne på gulvet, mens du gjør denne bevegelsen. Hvis det er for vanskelig, bøy bena før knærne er på gulvet, men holde resten av kroppen rett. Gjør 10 til 20 pushups, ta en pause, og gjenta to ganger til.

Cardio Workout

Få pulsen opp litt er alltid bra for kroppen din så finn noen aktiviteter som kan få blodet til å bruse. Gå utenfor for en rask tur rundt nabolaget ditt, eller hvis været er dårlig, gå rundt innsiden av huset ditt. Hvis du har trapper, klatre dem et par ganger. Prøv jogging på plass mens du ser en favoritt TV-show eller lytter til musikk. Hopping knekt er en annen stor oppgave som du bør være kjent med fra barndommen skoledager. Eller bare slå på noen livlige melodier og dans.