Digidexo.com

Hvordan å stoppe Snorking Med Nasal Dilators

Nasal dilators brukes først og fremst til å kontrollere snorking og kan være intern eller ekstern. Interne dilators bruke pads å presse neseborene åpne fra innsiden. Utvendige dilatorer, også kalt nese strimler, er stive strimler som har et klebemiddel på den ene siden å feste strimmelen til utsiden av nesen. Stivheten av anordningen trekker neseborene kan åpnes fra utsiden. Både handling ved å forbedre luftstrømmen gjennom nesegangene for å redusere snorking.

Bruksanvisning

Ved hjelp av en intern Nasal dilator

•  Velg riktig størrelse interne dilator ved å bestemme hvilken størrelse nese du har. De fleste dilators kommer i små, mellomstore og store størrelser, selv om noen selskaper har en ekstra stor størrelse. Noen selskaper selger flere størrelser i et enkelt kit. Hvis du ikke er sikker, må diameteren på lillefingeren din være en god guide.

Sett enheten i hvert nesebor ved å skyve den koniske enden av de sirkulære pads inn først. Den lille U-formet plastdel bør berøre septum og vil hindre innsetting for langt inn i nesen. Septum er den midtre del av nesen som skiller neseborene.

justere enheten forsiktig inntil det er sikkert holdt på plass av trykket mellom dilatatoren og innsiden av neseboret. En dilator som er for liten eller dårlig satt inn kunne falle ut. Passformen skal være behagelig og puste skal være enkelt og ubegrenset.

For å fjerne nese dilator, trekk den ut ved slutten av hver pad nærmeste åpningen av neseboret eller ved den U-formede delen som forbinder de to pads.

Bruke en ekstern Nasal dilator

Som med interne dilators, de fleste selskaper gjør små, mellomstore og store størrelse eksterne dilatorer. Små og mellom fit om lag 75 prosent av befolkningen, og store er vanligvis bare anbefalt for personer med større neser.

Vask og tørk nesen før du påfører dilator. Fjern papiret backing fra den klebrige siden av enheten. Sentrer dilator på nesen rett over punktet der neseborene er bredest og trykk på nesen din, slik at alle deler av dilator holde.

For å fjerne dilator, mette den med varmt vann, og trekk den av nesen. Enhver lim igjen på nesen kan fjernes med såpe og vann.